25% kedvezmény + ajándék kozmetikai táska

TIMEXPERT LIFT(IN) bőrfeszesítő szérum és arckrém egy csomagban, 25 %kedvezménnyel!

A TIMEXPERT LIFT(IN) arcápoló szett tartalma:

Germaine-de-Capuccini-LIFT-IN-senseofbeauty-hu

Germaine de Capuccini Timexpert LIFT(IN) Vector Lift újramodelláló szérum (50 ml)

A biotechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága, komfortérzete és tápanyag-ellátottsága javul. Kiváló sminkalap.

Használja a szérumot rendszeresen reggel és este az arckrémet megelőzően.

Germaine de Capuccini Timexpert LIFT (IN) Supreme Definition újramodelláló arckrém (50 ml)

Az Alpha-Gel technológiának (biotechnológia) köszönhetően arcbőrünkre egy második bőrréteget húzunk, mely megvédi a bőrt a káros külső agressziókkal szemben és elindulnak az arcbőrt újraépítő folyamatok. Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul.

Használata: az intenzívebb feltöltés érdekében először használja a V3 szérumot az egész arcra majd használja az krémet rendszeresen, minden reggel és este.

+ AJÁNDÉK! Germaine de Capuccini logóval ellátott, fehér színű, műbőrből készült, cipzárral záródó, egyrekeszes, bélelt kozmetikai táska. Mérete: 30 cm (hosszú) x 20 cm (magas) x 8 cm (széles)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.