A legfinomabb csúcsprotein a Panhellentől

Ismerd meg a Panhellen új, egyedülálló fehérje termékcsaládjait: Az ultrafunkcionális csúcsprotein ULTRA WHEY-t, amely az eddigi szériát is felülmúlja, valamint az ízek Kánaánjába repítő AMINO WHEY-t, ami egy speciális enzim révén gyorsabb izomépülést tesz lehetővé.

AMINO WHEY™ – A LEGFINOMABB CSÚCSPROTEIN, VILÁGSZABADALMI ELJÁRÁSSAL

akcios-panhellen-termekek-promo-psob15-senseofbeauty-hu

Legújabb protein családunk, az AMINO WHEY™ nem csak kivételesen magas hasznosulási tulajdonságával, hanem gasztronómiai remekművel felérő ízvilágával is hódít. Könnyen lehet, hogy soha nem ittál még ilyen finom fehérjét.

Ez nem csak az ízek harmóniájának tökéletes megkomponálásának köszönhető, hanem annak is, hogy az ízesítéshez valódi csokoládét, valódi gyümölcsöket, valódi kávét, valódi mogyorót és más természetes alapanyagokat használtunk fel. Mindegyik éppen annyira édes, amennyire kell, és úgy adja vissza az ízeket, ahogyan még egyetlen proteinnél sem tapasztalhattad.

protein-forradalom-1-panhellen-senseofbeauty-hu

Ám a mesébe illő íz csak hab a tortán. Az AMINO WHEY™ legfőbb ütőkártyája az a szabadalmaztatott, egyedülálló enzimrendszer, amely maximális hasznosulást biztosít: A bioaktív polipeptidekből álló, 100%-ban természetes AMINOGEN® enzimkomplex a fehérjét aminosavakra bontja, fokozza a fehérjék emésztésének folyamatát, javítja az aminosavaknak (a fehérjék építőköveinek) felszívódását. Az AMINOGEN® hatására ugyanannyi fehérjéből több aminosavat tudnak hasznosítani az izmok! Ezáltal gyorsabban növelhető az izomtömeg, valamint fokozottabb a regeneráció.
Az AMINO WHEY™ tehát egy átlagon felüli aminosav hasznosulást biztosító, kimagasló minőségű, tökéletesen oldódó, tiszta tejsavó fehérje készítmény hobbi- és versenysportolók részére, a nagyobb mértékű és gyorsabb izomépítés és -regeneráció céljából, ínyenceket is elkápráztató kivételesen finom ízekkel: Tiramisu, Mogyorókrém, Erdei gyümölcs, Csokoládé és Bourbon vanília. Valamint kapható teljesen natúr változatban is, ami kiválóan alkalmas proteines ételek (sós vagy édes) készítéséhez.
ULTRA WHEY™ – A PROTEINEK ROLLS-ROYCE-A
90%-OS FEHÉRJETARTALMÚ TEJSAVÓ HIDROLIZÁTUM KOMPLEX, SZABADALMAZTATOTT PEPTOPRO® CSÚCS-HIDROLIZÁTUMMAL

ultra-whey-rolls-royce-panhellen-senseofbeauty-hu

Az eddig is kimagasló és széleskörben közkedvelt ULTRA WHEY™ proteinünket továbbfejlesztettük: Még magasabb fehérjetartalom, még jobb hasznosulás, csodálatos ízek (valódi gyümölcsök, valódi csokoládé és más természetes ízesítők felhasználásával), de ez messze nem minden…
Az ULTRA WHEY™ készítmények ezentúl PeptoPro® hidrolizátummal készülnek, ami méltán nevezhető a proteinek Rolls-Royce-ának. Ugyanis a csúcsfehérjének számító tejsavó hidrolizátumok közül is kimagaslik a világszabadalmi eljárással készült PeptoPro®, ami egy egyedülálló előemésztett tejsavófehérje. Nagyszerűsége abban a szabadalommal védett enzimben rejlik, ami egyrészt semlegesíti a hidrolizátumok jellemzően kesernyés ízét, emellett olyan fehérje peptideket hoz létre, melyek gyorsan felszívódnak a véráramba és táplálják az izmokat.
 protein-forradalom-2-panhellen-senseofbeauty-hu

 

A PeptoPro® egy teljesen természetes anyag, ami szabad aminosavakat hoz létre a fehérjéből; ezzel nem csak tehermentesíti a szervezetet, hanem kiküszöböli a más fehérjék fogyasztása után olykor előforduló rossz közérzetet is.
Természetesen továbbra is cukor- és laktózmentes, nem hizlal, tökéletesen oldódik. Az új (sportolókon előtesztelt ) ízek pedig kimagasló fogyasztási élményt nyújtanak.
* * *
A 750g-os kiszerelés mellett 2kg-os változatban is elérhetők az új proteinek: az ULTRA WHEY™ három, az AMINO WHEY™ öt ízben, valamint utóbbi ízesítetlen natúr verzióban is kapható, 750g-os tasakban.

Panhellen termékek kaphatóak

SENSE OF BEAUTY SHOP
1037 Budapest, Bokor u. 2.
H-P 12-19
Tel:+36209325880
webáruház: www.senseofbeauty.hu

akcios-panhellen-termekek-promo-psob15-senseofbeauty-hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.