A szépségrituálé, mely csodássá varázsolja arcát.

Magic Tuch

Germaine De Capuccini

Valamilyen különleges alkalomra készül, vagy csak fakónak tűnik arcbőre, melyen kiült a fáradság jel?

Itt az ideje, hogy megújítsa arcát.

Egy kezelési programmal, mely 10 éjszakai kezelési alkalomból áll, hidratálttá, ragyogóvá varázsolhatja arcát és eltüntetheti a fáradság jeleit.

Egy szóval: álomarc!

Az éjszaka folyamán létezik egy olyan idő időszak, amelyet “arany óráknak” is nevezünk. ebben az időszakban szervezetünk a legmélyebb álmában pihen. Ekkor aktiválódik a bőr megújulásának természetes folyamata. Eltávolítja a mérgező anyagokat, újjávarázsolja, megújítja az arcbőr védőpajzsát.

Sleeping Cure

Ennek a méregtelenítő éjszakai koncentrátumnak a fő feladata, a fáradt és oxigénhiányos bőr újraépítése. A hatóanyagok magas – 60% feletti – koncentrátuma aktív méregtelenítő, antioxidáns, nyugtató és hidratáló hatású. Egyidejűleg tápanyagokkal látja el a bőrt, serkenti annak ellenálló képességét, vissza adja fiatalos kinézetét.

Varázslatos Éjszakai kezelés 10 napon át. Amíg Ön alszik, bőre már az első alkalomtól kezdve visszanyeri tündöklését, bőre revitalizálódik, megszépül.

                             további részetek a képre kattintva

Kiegészítő kezelésként nappalra smink alá ajánljuk a Flesh Lift ampullát. Gyors, intenzív, tartós és természetes emelő hatás. Ez az ampulla olyan azonnali gondoskodást nyújt arcának, mintha most lépett volna ki a kozmetikustól. A jó megjelenés magabiztossá tesz.
Az ampulla használatát követően a bőr sugárzó, hidratált és selymes lesz, kisimítja a ráncokat, ujjá varázsolja az arcot. Az arckontúr feszesebbé válik.

                                    további részletek a képre kattintva

 

senseofbeauty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.