Állítsa meg az idő múlását – Germaine De Capuccini

Állítsa meg az idő múlását a Timexpert bőrfiatalító termékcsaláddal amely a  Germaine de Capuccini legnagyobb termékcsaládja. Az 5 családtag, minden egyes tagja más esztétikai -, és bőrproblémára kínál hatékony választ.

Timexpert Rides – Ránctalanítás

 

A TIMEXPERT RIDES programot a legújabb plasztikai sebészeti eljárások inspirálták, melynek alapján a kezelés segít minimalizálni a mimikai ráncok megjelenését. Az egyes termékek pro-kollagént, szójaproteint tartalmaznak, melyek kitűnő feltöltő hatásúak, míg a mikro-dermoxine megakadályozza az izmok összehúzódását, így a mimikai ránctalanítás legfőbb eleme.

rides

 

Litf In – Bőrfeszesítés, modellálás

Az Alpha-Gel technológiának (biotechnológia) köszönhetően arcbőrünkre egy második bőrréteget húzunk, mely megvédi a bőrt a káros külső agressziókkal szemben és elindulnak az arcbőrt újra építő folyamatok: Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok, hossza és mélysége csökken. A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag ellátottsága javul.

lift-in-cream-senseofbeauty-hu

Vitamin C- Energizálás

A C-vitamin a leghatékonyabb termék, mely megvédi a bőrt a külső környezetből érkező káros anyagokkal szemben, valamint kitűnő sejt- és bőrregeneráló. Jelentősen növeli a sejtek anyagcsere folyamatát és segíti a bőr rugalmasságáért felelős kollagén szintézist.timexpert-vitamin-c-krem


SRNS- Komplex megújítás

A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli. A kozmetológia kémiai Nobel díjjal kitüntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

germaine-de-capuccini-srns-krem-senseofbeauty-hu
White- Általános bőrregenerálás, és pigmentfolt halványítás

A természetes bőröregedés és a napsugárzás a bőrben végbemenő egyensúlyi folyamatok felbomlanak, hiperpigmentáció keletkezik. A Timexpert White termékek segítenek helyreállítani az egyensulyi folyamatokat, csökkenteni, halványítani a pigmentfoltokat, hogy a bőr ismételten egységes, foltmentes, világos színű, tökéletes szerkezetű legyen.

timexpert-white-germaine-de-capuccini-senseofbeauty-hu

Germaine De Capuccini kínálatunk üzletünkben és webáruházunkban is elérhető.

PURE STORE | senseofbeauty.hu webáruház

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.