Általános szerződési és vásárlási feltételek

Általános szerződési és vásárlási feltételek, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót:

Megrendelésének leadásával a Pure Store Kft. vásárlója lesz. Az eladó minden esetben a Pure Store Kft Cím: 1124 Budapest, Thomán István utca 4. 4/20 (ez a cím székhely, ezen a címen nem működik üzlet és nem átvételi pont)

Levél cím: 1124 Budapest, Thomán István utca 4. 4/20

Adóigazgatási szám: 24337841-2-43

Közösségi adószám: HU24337841

webshop nyilvántartási száma: B/020/2014

Telefonszám: 00 36 20 9325 880 E-mail: info@senseofbeauty.hu

Bankszámlaszámunk: Pure Store Kft, Kereskedelmi és Hitelbank Zrt., 10401093 – 50526685 – 57661006

Nemzetközi számlaszámunk (IBAN) HU70 1040-1093-5052-6685-5766-1006

Üzlet címe (egyben átvételi pont is): PURE STORE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. fsz. üzletsor (Bécsi út 77)

Tel: 00 36 20 9325 880, email:info@senseofbeauty.hu

A szerződés tárgya

A webáruházban megvásárolható összes termék és szolgáltatás.

Kiszállítás, személyes átvétel

  1. A kiszállítás a vásárló által megadott címre történik, a kiszállíttatást a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásával teljesítjük. Amennyiben nem tartózkodik otthon, a csomagértesítő szerint átveheti a Posta által a küldemény érkezésének értesítőjén megjelölt címen (adott postahivatalban). Minden küldeményünk egyedi azonosító számmal rendelkezik, amelyről emailben értesítjük a kiszállítás megkezdésekor, így a küldemény a www.posta.hu oldalon nyomon követhető. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-3 munkanap is lehet, attól függően, melyik fizetési módot választotta, az áru ellenértéke milyen módon kerül kiegyenlítésre.
  2. Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: Pure Store | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu, személyes átvétel a megrendelt áru készletezését követően történt telefonos vagy emailben történt értesítés után lehetséges az üzlet nyitvatartási idejében.

Szállítási költség

Házhoz szállítás Magyarországon a Magyar Posta szolgáltatásait használjuk!

Normál kiszállítási mód: 1.490Ft

Utánvétel: 1.950Ft

Díjmentes szállítás: 30.000Ft összeg feletti vásárlás esetén, ha bankkártyás vagy átutalásos fizetési módot választ!

Az fent említett szállítási feltételekkel a megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!

Magyarország területén kívülre történő szállításról emailben érdeklődjön az info@senseofbeauty.hu email címen.

Üzletünkben történő személyes átvétel díjmentes. Az átvételről emailben vagy telefonon értesítjük! Személyes átvétel esetén üzletünkben csak az előre kifizetett árut tudjuk átadni!

A üzletünkben az alábbi időpontban személyesen átveheti díjmentesen a megrendelt árut: hétköznapokon hétfőtől-péntekig 13.00 és 19.00 óra között, üzletünk címe: PURE STORE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. (Bécsi út 77.) Üzletünk aktuális nyitva tartása honlapunkon az “Elérhetőségek” menüpont alatt megtalálható! Személyes átvétel esetén az előre kifizetett rendeléseket 10 napig tároljuk, sikertelen átadás esetén kiszállítjuk. A kiszállítás díja a vevőt terheli.

Akciók

Akciós termékek, szolgáltatásokat webáruházunkban a termék, illetve a szolgáltatás ismertetőjénél feltüntetett kedvezménnyel vásárolhat meg. Azonban ezek a termékek ,illetve szolgáltatások korlátozott számban vásárolhatók meg és csak kizárólag a webáruházban megvásárolt termékekre vonatkoznak. Előfordulhat, hogy egyes termékek ára kedvezőbb webáruházban történő vásárlással, mint ha személyesen vásárol üzletünkben. A kedvezőbb árak, akciók csak a webáruházban történő vásárlásra érvényesek.

Fizetési, feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése webáruházunkban bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehetséges, valamint utánvétellel is fizethet. Arra lehetőség hogy üzletünkben személyesen is megvásárolja termékeinket készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel, illetve egyéb fizetési lehetőségekről a Fizetési lehetőségek menüpontban tájékozódhat. (Előfordulhat, hogy egyes termékek ára kedvezőbb webáruházban történő vásárlással, mint ha személyesen vásárol üzletünkben. A kedvezőbb árak, akciók csak a webáruházban történő vásárlásra érvényesek!)

Fizetési lehetőségek a senseofbeauty.hu webáruházunkban:

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a fizetési lehetőségek közül a Bariont bankkártyás fizetést választja, a biztonságos Barion fizetési oldalra jut, ahol előzetes regisztráció nélkül is használhatja bankkártyáját. A Barion fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) kell megadni. A Barion a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kár-tyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkár-tyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál. A Barion fizetési kapu elfogadja az Americanexpress típusu kártyákat is. Miután leellenőrizte a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fog megvásárolni), és mindent rendben talál, kattintson a fizetés gombra. Abban az esetben ha saját Barion fizetési fiókkal rendelkezik, csak addja meg az e-mail címét (ha már be vagy jelentkezve Barion fiókjába) és jelszavad, majd kattintson a Fizetek gombra. A tranzakciót végül egy áttekintő ablakban hagyhatja jóvá  illetve utasíthatja el. Számos kedvező lehetőségeket kínál a Barion fizetési lehetőség! A Barionon belüli tranzakciókra nem vonatkozik a tranzakciós illetékről szóló törvény, ezért lehetséges, hogy a legtöbb tranzakció díjmentes, vagy nagyon kedvező díjazású. Pénzt fogadhat és utalhat is, a tranzakciók valós időben történnek meg. Barion fizetési lehetőségekről a www.barion.com oldalon tájékozódhat. Webáruházunk semmilyen bankkártya adatot nem tárol, az adatok megadását azok hitelességét fizetéshez, a bankkártyás tranzakciót lebonyolító pénzügyi cég végzi.

Átutalással:

Átutalás:Rendelésének végösszegét kérjük, hogy közvetlenül a bankszámlánkra utalja el.

Kedvezményezett neve: Pure Store Kft
Számlaszámunk: 10401093-50526685-57661006 

Nemzetközi számlaszámunk (IBAN) HU70 1040-1093-5052-6685-5766-1006

Megjegyzésként kérjük megadni a rendelés azonosítóját.

Utánvétel: 

Az árufizetés szolgáltatás – helyben, a kiszállítást végző kézbesítőnél, készpénzben, vagy bankkártyával lehetséges. A címzett csak akkor kapja meg a számára feladott terméket, ha annak ellenértékét kifizeti. A szolgáltatás a Magyar Posta Zrt. közreműködésével történik.

Üzletünkben személyes vásárlás esetén készpénzes és bankkártya fizetésre egyaránt van mód, azonban üzletünkben a bankkártya terminál  Americanexpress típusú kártyákat nem fogad el! Szép kártyával (3-as zseb) kozmetikai gépek illetve kozmetikai termékek és szépségápolási szolgáltatásokat fizethet.

Webáruházban történő vásárlás esetén, átutalással történő fizetési módnál az árú ellenértékének az áru akciós ár időszaka alatt be kell érkeznie, de legkésőbb 72 órán belül.Az akciós időszak alatt megrendelt, de az akciós időszak alatt ki nem fizetett árura az akciós ár nem vonatkozik, így az ilyen ki nem fizetett rendeléseket töröljük!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt áru ellenértékét közvetlen bankszámlaszámunkra fizeti be, úgy annak befizetésének költsége minden esetben a vásárlót terheli. A befizetés költségéről érdeklődjön a bankfiókban. Amennyiben így történik az áru ellenértékének kiegyenlítése, csak akkor tekintjük kifizetettnek az árut, ha a számla ellenértéke + befizetés költsége is beérkezik. A szállítást csak azt követően tudjuk teljesíteni.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei, elállás jogának ismertetése:

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A megrendelés lemondásának módjáról és feltételeiről az ügyfélszolgálat menüpont alatti ismertetőben tájékozódhat!

Adatvédelem, adatkezelés:

Az Ön személyes adatainak védelme a Pure Store Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat, jogszabályi kötelezettség).

A webáruház üzemeltetője  – Pure Store Kft. – a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el valamint eleget teszünk a GDPR az EU adatvédelmi rendeletének, amely 2018. május 25-től válik hatályossá. Részletesen: Adatkezelési szabályzatban külön olvashat.

Panaszkezelés:

Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti e-mail címen, vagy levél útján is közölheti.

Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

Az írásbeli panaszt az webáruházunk 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megőrzi, s azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

Igyekszünk mindkét fél számára békés úton közös megegyezésen alapuló megoldást találni panasz esetére, amennyiben ezzel mégsem ért egyet úgy panasszal fordulhat a területileg illetékes járási hivatalokhoz.

Tájékoztatás a fogyasztóvédelemről:

Tisztelt Érdeklődők, kedves Fogyasztók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet értelmében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnik.

Az NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz kerülnek a stratégiai feladatok, például az ellenőrzések szakmai felügyelete, illetve a tárca felügyeli a két fogyasztóvédelmi laboratóriumot, továbbá a magyarországi Európai Fogyasztói Központot.

Ezzel egyidejűleg 197 járásban jelenik meg fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatkör, így tehát a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségeket itt találhatnak: http://jarasinfo.gov.hu/.

Hírlevél

A Sense Of Beauty Shop webáruház meghirdetett akciókról, újdonságokról , speciális szolgáltatásokról a senseofbeauty.hu webáruház ” Híreink” menüpontban olvashat.

Kommentek, Vásárlói vélemények

A Sense Of Beauty Shop üzemeltetője a Pure Store Kft fenntartja a jogot arra, hogy termékeink illetve szolgáltatásainkhoz fűzött vevői vagy bármilyen tartalmak megjelenését előzetesen ellenőrizze, azokat ha szükséges moderálja és úgy jelenítse meg az oldalon. Kérünk mindenkit, hogy a szabad vélemény  nyilvánításnak megfelelően hozzáfűzéseit normál polgári etikett szerint tegye. Trágár illetve az oldal termékeihez és szolgáltatásaihoz nem kapcsolódó tartalmakat, más idegen termékek reklámjait, azok tartalmát “moderálva” jelenítjük meg, vagy töröljük.

Vevőszolgálat

Kérdéseivel, vagy észrevételével forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon (H-P) 12.00-19.00 óra között a 06 20 9325 880 telefonszámon, vagy az info@senseofbeauty.hu   e-mail címen. Aktuális nyitvatartásunkat az “elérhetőségek” menüpontban tekintheti meg.

Köszönjük szépen, hogy nálunk vásárol!

Pure Store Kft. | senseofbeauty.hu webáruház

érvényes: 2018.május 24-től