ForeverS lim kavitációs zsírbontó készülékkel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül! Viszlát zsírpárnák! Intsen búcsút bátran legrosszabb Önmagának!

KEVESEN TUDJÁK!

 joymagazin_ForeverSlim_senseofbeauty_hu

A zsírsejtek száma életünk során állandó. Hízás vagy fogyás esetén csakis a zsírsejtek mérete változik, ha tehát a zsírsejtet ultrahanggal lebontjuk, akkor helyére nem keletkezik új (legfeljebb az adott területen megmaradó másik zsírsejt mérete tud növekedni). Az ultrahangos zsírbontás tartósságára sem volt panasz! Nyáron még hatékonyabb a zsírbontás, ugyanis a melegebb időjárás miatt akár kétszer  több folyadékot fogyasztunk, így gyorsabban tud távozni a felbontott zsír a szervezetünkből, a nyirokrendszer – máj – vese útvonalon keresztül.

LEGYEN SAJÁT, OTTHONI KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÓ GÉPE!

A zsírsejt lebontására sajnos a fogyókúra és a sport nem képes. Ezek segítségével csak a zsírsejt méretét tudjuk csökkenteni; maga a sejt azonban továbbra is megmarad, csak kisebb lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy szorgalmas „zsírbontogatással”, testmozgás és megfelelő étrend nélkül mindenkiből azonnal Claudia Schiffer lesz…

VISZLÁT ZSÍRPÁRNÁK!

Az ultrahangos zsírbontás a test körvonalára hat, a zsigeri zsírlerakódást viszont nem szünteti meg. Esztétikai szempontból tehát jelentős javulás érhető el segítségével, ám az egészség megőrzéséhez szükséges testmozgást és életmódot nem szabad vele kiváltani! Ez a gép inkább azt adja, amire a diéta és sport nem (legfeljebb csak a zsírleszívás) képes. Véglegesen és gyorsan eltünteti a zsírt és a cellulitiszt azokról a területekről, ahol más módszerek csődöt mondanak.

ilovemom-foreverslimsenseofbeauty-hu

OTTHONI ZSÍRBONTÁS?

A Forever Slim készülék hozza amit vártunk tőle. Ez nem is meglepő, hiszen technikai paraméterei gyakorlatilag megegyeznek a kozmetikai szalonokban nagyon jó eredményekkel alkalmazott ultrahangos zsírbontó készülékekével (működési frekvencia: 40.000 Hz; energia: 1-3 W/cm2). Persze vannak különbségek a többmilliós szalongépek és az otthoni zsírbontó között, de ezek csak a méretet, designt, extra funkciókat (pl. hőtérképes érzékelés, rádiófrekvenciás kezelőfej) és persze az árat érintik. Ezekre az extrákra otthoni gépnél nincs szükség, hiszen ilyenkor a minél könnyebb kezelhetőség az egyik legfontosabb szempont.

foreverslim-senseofbeauty-hu-1

Természetesen az árat tekintve sem kell csalódnunk: a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék egy kúra szalonban végzett ultrahangos zsírbontó kezelés áráért megvásárolható. Ár érték arányban igen kedvezőbb, hiszen különböző test tájékon végzett kúrák szalonban végzett árait összeadnánk jóval kifizetődőbb egy saját gép megvásárlása.

Vásárolnál Forever Slim kavitációs ultrahangos zsírbontó gépet?

Rendeld meg, vagy gyere el és próbáld ki!

SENSE OF BEAUTY SHOP

1037 Budapest, Bokor u. 2. fsz. üzletsor

Tel: +36209325880

Email: info@senseofbeauty.hu,www.senseofbeauty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.