Biotechnológiával a ráncok ellen! Timexpert Lift (IN) – Germaine De Capuccini

Manapság, az otthoni arcápolást segítő termékek sokaságával találkozhatunk drogériákban, illatszer üzletekben. Azonban nehéz eligazodni egyes termékek között, milyen hatóanyagokat tartalmaznak, ténylegesen megfelel-e bőrtipusunknak illetve elérjük-e vele azt a kívánt hatást, amire számítunk.

gdelogo

A spanyol Germaine de Capuccini luxuskozmetikai-és Spa termékeket gyárt és már közel 50 éve folyamatosan kutatja annak lehetőségét, miként lehet hatékony és forradalmian új szépítő, testápoló, valamint a sminkeléshez nélkülözhetetlen termékeket megkomponálni. Kiváló hatóanyagokat készítenek, melyek az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva. Az így megalkotott kellemes textúrájú, diszkrét illatú termékek már nem csak a szépítő műhelyekben, hanem otthoni ápolásra is elérhetővé váltak.

A Germaine De Capuccini már a kutatás, majd az ezt követő fejlesztés és a termékek előállítása közben folyamatosan környezetkímélő eljárásokkal dolgozik. Fedezze fel a Germaine de Capuccini luxus termékeit és kiváló hatásfokú professzionális otthoni kezeléseit, így már nem csak ismert szépségszalonokban, szépítő intézetekben, Spa és Day-Spa helyszíneken érhető el. A Germaine De Capuccini 78 országában érhető el, köztük Magyarországon is. Segítünk személyre szabott kezelési módszerei kialalkításában amely  garancia az Ön megszépüléséhez, lelki egyensúlyának helyreállításához.

Forradalmi új termékek közül a legkedveltebb Timexpert Lift (IN) termékeket bemutatjuk:

TIMEXPERT LIFT(IN)  Térddimenzióban feltöltő újramodelláló szérum 50 ml 

A biotechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken.  A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag ellátottsága javul. A szérumot reggel és este önállóan a kívánt hatás elérése érdekben, vagy kiegészítőként a nappali és éjszakai ápoló krémje alá ajánljuk.

lift-in-senseofbeauty-hu

TIMEXPERT LIFT(IN)  SUPREME DEFINITION Térddimenzióban feltöltő újramodelláló krém 50 ml 

Az Alpha-Gel technológiának (biotechnológia) köszönhetően arcbőrünkre egy második bőrréteget húzunk, mely megvédi a bőrt a káros külső agressziókkal szemben és elindulnak az arcbőrt újra építő folyamatok: Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok, hossza és mélysége csökken. A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag ellátottsága javul. A krémet reggel és este önállóan vagy az intenzívebb feltöltés érdekében először használja a szérumot  a problémás pontok ápolására, majd ezt követően használja a krémet.

timexpert-lift-in

TIMEXPERT LIFT(IN) NYAK-DEKOLTÁZS Térddimenzióban feltöltő újra modelláló krém 50 ml 

A bitechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok, hossza és mélysége csökken.  A  petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul. Használja a krémet  reggel és este a nyak és a dekoltázs ápolására. Már 3 hét után kedvező változásokat tapasztal. A nyak-dekoltázs bőre feszesebb és ránctalanabb.lift-in-cream-senseofbeauty-hu

TIMEXPERT LIFT(IN) feszesítő, bőrfiatalító szemkontúr krém 15 ml 

Biotechnológiával előállított összetevőkből álló termék, táplálja és feszesíti a bőrt, megemeli a felső szemhéjat. Ránctalanító hatású. Használja a szemkontúr krémet minden reggel és este a szérumot követően, de az arckrémet megelőzően. A dobozban található eszköz segítségével a mellékelt ábrasor szerint, finom mozdulatokkal masszírozza be a szükséges mennyiségű anyagot a bőrfelületbe. A hatóanyag és az egyedülálló masszázstechnika hatására a bőr visszanyeri elvesztett rugalmasságát.

 lift-in-eye-cream-senseofbeauty-hu

 

 

Germaine De Capuccini teljes otthoni arc és testápolási kollekcióját elérheti üzletünkben

PURE STORE | 1037 Budapest, Bokor u. 2.  H-P 12-19

vagy a www.senseofbeauty.hu webáruházunkban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.