Boosters – magas hatóanyagú koncentrátumok, a bőrápolás vitaminjai

Germaine De Capuccini

A napi szóhasználatban kozmetikumokkal kapcsolatban számos, számunkra ismeretlen fogalmakkal találkozhatunk, amely a termékek egyes csoportját jelölik meg számunkra. Ilyen szóhasználat például a Boosters is. Érdemes ezt a szót megjegyezni, mert hasznos lesz a számunkra.

A kifejezés a szépségápolásban koncentrált, megerősítő kezelésnek hívjuk, amelyek aktiválják és növelik a bőr szerkezetét és szépségét. Tekintettel a Booster készítmények magas tápanyagdózisára, azt mondhatjuk, hogy a Booster-ek olyanok, mint egy étrendkiegészítő vitamin készítmények, azzal  a különbséggel, hogy helyileg hatnak arcbőrünkön.

Folyékony textúrájuk miatt olyannak tűnnek, mint a szérumok, gyorsan beszívódnak bőrünkbe. Kevesebb idő alatt, akár azonnal is, hosszabb ideig tartó hatást érhetünk el használatukkal, mint bármely más kozmetikummal. Koncentrációjuk sokkal magasabb, mint egy átlagos arckrémnek, hatóanyag tartalmuk miatt az arcbőr problémára célzottan hatnak.

A hatóanyagok maximális koncentrációja miatt (40-70%*) azonnali és hosszú távú hatásokat érhetünk el használatukkal.
Néhány csepp is nagy előnyökkel járhat arcbőrünkre arról nem is beszélve, hogy elősegítik és növelik az arckrémek és más kozmetikumok hatását.


A Booster-ek használata igen egyszerű. Pipettás kiszerelésük miatt nem kell közvetlenül kezünkkel belenyúlni az üvegcsékbe. A  bőr tisztítása és előkészítése után, néhány csepp Booster-t oszlassunk el arcunkon, nyak és dekoltázs területen is, gyengéden masszírozzuk be bőrünkbe majd ezt követően használjuk szokásos arckrémünket.

A Booster-ekre ne csak kozmetikai divatként tekintsünk, hanem valódi kiegészítő bőrápolásunkat kiegészítve, személyre szabva szépségápolási rutinunkat.

Germaine De Capuccin Booster-ek bőrápolásra, eltüntetik a ráncokat, fiatalítják a bőrt, célzott problémára hatnak:

Timexpert RIDES Refinition Bőrfiatalító Szérum Booster

Timexpert Lift (IN) Modelláló Szérum

Excel Therapy Oxigén1st Essence bőrvédő szérum

Új Repair Night Progress Booster és maszk szett

X.CEL Retinolos Ránctalanító Szérum

Timexpert White Power Light Bőrfiatalító Booster Szérum

* ha egy kozmetikai terméket 100 egységre lebontunk, a hatóanyagok koncentráltságának mennyisége határozza meg hatásfokát. Professzionális arcápoló termékeknél 40-70% közé is tehető a hatóanyagok nagyságrendje. A termékek értékében mindig tükröződik, mert a magas hatóanyag koncentráltsága miatt értékesebbek, így valóban hatásosak.

 

Germaine De Capuccini | senseofbeauty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.