Christian Breton az első olyan francia bőrápoló termékcsalád, melynek fejlesztése az egyes bőrtípusok genetikai elemzésén, speciális szükségletének tanulmányozásán alapul. A cég története az 1960-as évekre tekinthető vissza, amikor Christian Breton édesanyja, genetikus specialista – egy elit kutatói csoportot szervezett annak kutatására, hogy mely genetikai faktorok felelősek az egyes bőrtípusok kialakulásáért, valamint mely sejtszintű genetikai változások (DNS-RNS) felelősek a bőrelváltozások kialakulásáért. Közel 15 évi kutatást követően, Christian Breton – látva a kutatás kedvező eredményeit – elhatározta, hogy a kozmetikának szenteli az életét és létrehozta a bőrtípus genetikai kutatásán alapuló arcápolást.

christian breton termékek

A siker kulcsa egyértelműen azon alapult, hogy Christian Breton megértette, hogy az egyes bőrtípus speciális szükségleteinek és ápolásának genetikai eredete van, így a genetikai elven meghatározott egyes bőrtípusokhoz adaptálhatóak az aktív hatóanyagok. Röviddel az ezredfordulót követően Christian Breton sikerrel elegyítette a kutatások eredményének számító ADN Repair Complex® vegyületet, amely világhírűvé vált Skin Survival+‘s formulával és továbbfejlesztette azt más kozmetikai formulákkal.

Az elmúlt évek legnagyobb világsikerei, amelyek már kaphatóak:

Eye Priority az innovative krioterápiás (hűtés, hőmérséklet csökkentés,) eljáráson alapuló szemkontúr kezelés.

Age-Priority a hatóanyagok eloszlatásának a legjobb módszere a Thermo Innováción alapuló bőrfiatalító-sejtregeneráló termékek

További előnye a Christian Breton termékeknek, hogy vegyészek, kutatók, bőrgyógyászok szorosan együttműködve dolgoznak és állítják össze az arcápolási termékeket a nagy tapasztalaton alapuló kutatási és fejlesztési rendszerben együttműködés kórházakkal és egyetemekkel.

A gyártás során a termékek átlagosan 28 féle előzetes teszten mennek át, minden egyes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, a Christian Breton termékeket nem tesztelik állatokon. Kizárólag természetes és bio alapanyagokból előállított hatóanyagokkal valamint tiszta víz felhasználásával készülnek. Keresse Christian Breton luxus kozmetikai termékeit elérhető áron webáruházunkban!