CHRISTIAN BRETON

Legyen egyedi és különböztesse meg magát másoktól!

Érzéki ajkak? Feltöltött hatás? Mindez tűszúrás nélkül? Igen, ez is lehetséges! Christian Breton törekedett arra, hogy az utóbbi idők piaci kihívásainak megfelelően a szemkontúr ápolással, bőrfiatalítással és a ráncfeltöltés problémáival foglalkozzon és ezen problémákra kínáljon ápoló termékeket. Azonban megjelentek az ajkak és szájkontúr ápolására, feltöltésére és ránctalanítására szolgáló termékek is.

Christian Breton termékei egyszerre ötvözik a luxust, a hatékonyságot és a különlegességet.

Lip Priority Ajakápoló Balzsam

Ajakápoló balzsam megerősíti, kiemeli a szájkontúrt és feltöltött hatásúvá teszi az ajkakat Abszolút érzéki szájak! Igazi kényeztetés ajkai számára a krémes és zamatos ízű termékkel! A hatóanyagokban gazdag, tápláló balzsam jellegű ajakápoló megerősíti, kiemeli a szájkontúrt és feltöltött hatásúvá teszi az ajkakat, továbbá növeli azok fényét és puhává varázsolja.A kedvező hatás a Svájcban található különleges növények kivonatának köszönhető, mely szinte átalakítja az ajkakat. Használható  önállóanvagy rúzs alá is.

 christian-breton-lip-priority-sweetdelicous-ajak-balzsam-senseofbeauty-hu

 

Lip Priority Lip XL Ajak volumen növelő

Ajak volumennövelő gél, egy nem feltöltéses eljáráson alapuló kezelés, mégis a krém használatát követően az ajkak kitöltöttsége láthatóan javul. az ajkak  puhábbak, teltek, szexibbek.

A LIP XL volumennövelő egy nem feltöltéses eljáráson alapuló kezelés. A termékben található aktív összetevők alapján az egyik legmodernebb eljárás, mely hatékony alternatívát jelent a kollagén feltöltés helyett. A LIP XL egy Christian Breton által kifejlesztett, Swissium komplexet tartalmazó gélkrém.

Az aktív hatóanyagok kitűnően újraépítik az ajkak szerkezetét, növelik a hidratáltság bázisát jelentő hialuron sav mennyiségét, és stimulálják a szöveti mátrixban a szétdarabolódott molekulák kohéziójának újraalakulását. Az ajkak kontúrja élesedik, kiemelkedik.

190.jpg

 

Lip Priority Szájkontúr és Ajak Ránctalanító Krém Szérum

Szájkontúr ránctalanító krém-szérum rendkívül innovatív Swissium komplexel, használatát követően természetes és átlátszó védő réteggel vonja be az ajkakat, mely megvédi azokat a külső környezeti agressziótól. A Szájkontúr ránctalanító krém-szérum visszaadja az ajkak természetes ragyogását és csökkenti a ráncok hosszát és mélységét, az ajkak szárazságát, petyhüdtségét.

186.jpg

 

Christian BRETON Paris – senseofbeauty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.