Fizetési lehetőségek

Fizetés a senseofbeauty.hu webáruházban:

Bankkártyával

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a Barion (Barion Payment Zrt. Magyar Nemzeti Bank azonosító: MNB 25353192.) fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával regisztráció nélkül is vagy használhatja Barion előre feltöltött fizetési tárcáját is.

barion-card-payment-banner-2016-300x35px

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Barion fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.

A Barion a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kár-tyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A senseofbeauty.hu webáruház nem tárolja bankkártyás fizetéskor a bankkártya adatait, bankkártyás fizetéskor a tranzakciót lebonyolító Barion Payment Zrt oldalán fizeti ki a kosár értékét. Sikeres fizetés esetén webáruházunk a kártyás fizetést lebonyolító Barion Payment Zrt. -től kap visszajelzést a tranzakcióról.

2021. január 1-jétől erős ügyfélhitelesítés (másodlagos azonosító használata) biztosítja a bankkártyás tranzakciókat, hogy bárhol is történik a vásárlás, illetve a bankolás, csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót. A kártyakibocsájtó döntése, hogy az azonosítási lehetőségek közül melyiket választja, illetve alkalmaz-e kivételkezelési szabályokat. A fizetést jóváhagyó pénzügyi szolgáltatónak legalább kettő azonosító használatával egyértleműen azonosítania kell a fizetést vagy banki műveletet kezdeményező személyt. Másodlagos azonosításhoz szükség lehet - bankoktól függően - SecureCode, sms-ben kapott jelszó, ujjlenyomat-olvasó vagy arcfelismerés hitelesítésre is, amely az online-fizetés tranzakció létrejöttéhez szükséges.

Átutalással

Átutalás:Rendelésének végösszegét kérjük, hogy közvetlenül a bankszámlánkra utalja el. Kedvezményezett neve: Pure Store Kft
Számlaszámunk: 10401093-50526685-57661006 Megjegyzésként kérjük megadni a rendelés azonosítóját.

Azonnali belföldi átutaláshoz azonosítók:

adószám alapján: HU24337841

email cím alapján: info@senseofbeauty.hu

Közlemény rovatban kérjük megadni a rendelés azonosítóját!

Nemzetközi Számlaszámunk (IBAN): HU70 1040-1093-5052-6685-5766-1006

Banki azonosító: 0109-24BU9B-100

Utánvétel

Az árufizetés szolgáltatás - helyben, a kézbesítőnél, készpénzben vagy bankkártyával. A címzett csak akkor kapja meg a számára feladott terméket, ha annak ellenértékét kifizeti. A szolgáltatás a Magyar Posta Zrt. közreműködésével.

Webáruházunkban történő vásárlását - annak függvényében hogy mely fizetési módot választotta (bankkártyás vagy átutalásos díjfizetési mód), átveheti személyesen üzletünkben vagy rendelését a választott kiszállítási módon szállítjuk!

Fizetés - PURE STORE - üzletünkben:

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban feltüntetett árak a webáruházban történő vásárlásra és az ott megadott fizetési módokra vonatkoznak!

Üzletünkben a termékeink ára változhat, így közvetlen üzletünkben történő vásárláskor a webáruházban meghirdetett árak, akciók, kedvezmények is változhatnak.

Készpénz

Bankkártya: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electron, Maestro, PayPass.

Six Payment Services: külföldi kibocsájtású bankkártya esetén átváltási konverziós díj nélkül, a legkedvezőbb árfolyamon vásárolhat a bankkártya adott valutanemében!

six-payment-cardlogo

SZÉP kártyák : MKB, OTP, K&H / 3-as zseb-szabadidő