Heti 45 perc az álomalakért – Forever Slimmel

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. ForeverSlim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. Meghatározhatjuk a kavitációs zsírbontás intenzitását (1-6 fokozat), és azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

  1. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
  2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
  3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is vagy nyári szezonban a görögdinnye!

 gorogdinnye-ital-senseofbeauty-hu

Forever Slim görögdinnyével? – csak igazi ínyenceknek!

A recept semmi más min hogy végy Forever Slimet és egy görögdinnyét! Lédús gyümölcs, nagyon finom és ráadásul vízhajtó hatással, amely a lebontott zsír és salakanyagok kiürítésében hatékonyan segíthet. Magas ásványi anyag tartalma miatt jót tesz a kollagén háztartásunknak is, bőrünk rugalmas és puha tapintású lehet.

Görögdinnyéről-az egyik legjobb nyári ásványi anyag forrás! izotóniás italnak is hívhatjuk nyugodtan.Magyarország éghajlata (legalábbis ezidáig) kedvez a dinnyetermesztésnek, nem véletlen hogy augusztus derekán már szinte ingyen lehet hozzájutni „úton-útfélen”. Ki gondolná, hogy nyári dinnyeigényünk összefüggésben van a folyadékveszteséggel, hiszen keresve sem találunk még egy olyan magas víztartalmú gyümölcsöt, mint ezt. Érdekessége, hogy a cukortartalom miatt a benne lévő folyadékot szervezetünk hatékonyabban fel tudja használni.

gorogdinnye-senseofbeauty-hu

Bármilyen furcsa is, de az ún. izotóniás sportitalok cukortartalma arányaiban megfelel a görögdinnyében lévővel, mi több, még a nátriummennyiség is azonos. A kálium tekintetében kissé elbillen a mérleg a dinnye javára, bár ez a szívbetegek, lúgosító étrendet követők, méregtelenítő kúrán résztvevők szempontjából sokkal kedvezőbb tulajdonság.
Külföldi irodalom (Yeager szerk., 1999) felhívja a figyelmet a dinnye folsav- és B-vitamin-tartalmára is. Mindkét vitamin létfontosságú az idegrendszer számára, az aminosavak szintéziséhez, ezért kifejezetten előnyös, ha a várandós kismamák is bőséggel fogyasztják. 

Forever Slim zsírbontóról bővebben IDE KATTINTVA olvashat

SENSE OF BEAUTY SHOP

1037 Budapest, Bokor utca 2. 

H-P 12-19

+36209325880 www.senseofbeauty.hu

 

 

 

 

forever-slim-senseofbeauty-hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.