A Forever Slim ultrahang gél egy színtelen, bőrbarát, lágy és selymes tapintású, hypoallergén, ideális viszkozitású kozmetikai ultrahang gél. Az ultrahangos gél használata elengedhetetlen a kavitációs kezeléshez, mert a  Forever Slim ultrahang gél  egy úgynevezett átvivő anyag, amely az ultrahangrezgéseket a bőrbe továbbítja.

Gél nélkül a kezelés hatástalan: az ultrahangrezgések már a bőrről visszaverődnének, így a zsírsejtekre sem tudnák kifejteni hatásukat. Egy 500 ml-es gél kb. egy testtáj 10-15 kezeléséhez elegendő. Érdemes a gélt vastagabban felvinni, és folyamatosan pótolni, hogy az ultrahangos kezelőfej könnyed siklása a bőrfelületen biztosított legyen.

Aktív hatóanyagai – mint a koffein, teofillin, rozmaringolaj, borostyánlevél-kivonat – segítségével serkenti a vérkeringést és felmelegíti a szöveteket. A nyirokkeringés serkentésével hozzájárul a méreganyagok szervezetből való gyorsabb kiürüléséhez. Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz. Hypoallergén összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőr esetén is bátran használható.

A Forever Slim 2 in 1 feszesítő ultrahang gél használati javaslata

A kezelés végén alaposan masszírozza át a kezelt területeket. A kezelés közben végzett használata gyorsítja a várt eredmény elérését. Kezelés során a bőrfelület kipirosodhat! Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!

A gél folyamatos használata előtt tegyen egy próbát! Kis bőrfelületet kenjen be a géllel, és figyelje meg, nem okoz-e kellemetlen érzést a használata.

(A készítmény hypoallergén, nem tartalmaz allergizáló anyagokat, de mivel erős keringésjavító hatással bír, teljesen természetes, hogy aktív hatóanyagainál fogva kipirosítja, és esetleg enyhén csípi is a bőrt használat közben.)

Ha a teszt jól sikerült, használja a gélt a kezelés során és a kezelés után is!

Kezelés közben: tegyen a gélből és az ultrahang gélből is az UH fejre, és így végezze a kezelést! Az ultrahangos kezelés képes a bőrfelszín alá juttatni a gél értékes hatóanyagait.

Kezelés után: a zsírbontó kezelés után végezzen masszázst a géllel (erőteljes mozdulatokkal a szív irányába masszírozza a kezelt felületet). Keringésjavító hatásával a gél elősegíti az elfolyósodott zsírsejtek elszállítását.

Jelentkezz be egy ingyenes, 30 perces próbakezelésre!*

Név (kötelező)

Nem (kötelező)

Életkor (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Budapesti mintabolt:
Sense Of Beauty Shop 1037 Budapest, Bokor utca 2. +36 20 9325 880

*Vásárlási kötelezettség nélkül!
Hiszen a személyes tapasztalat minden szónál többet ér! A Sense Of beauty Shop nem kozmetikai szalon. A gép bemutatását követően kezelő kabinban önállóan saját magán tudja megtapasztalni milyen egyszerű a gép használata.