Forradalmian új kozmetikai drón – Glyco 8 Power bio molekula

Új Repair Night Progress Booster szérum és Új Repair Night Progress Booster maszk

Germaine De Capuccini őszi újdonsága egy különleges, sejtszinten regeneráló szérum és arcmaszk A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.

FIATALABB ARCBŐR RÖVIDEBB IDŐN BELÜL

          részletek és vásárlás a képre kattintva

Az új innovatív hatóanyaga a Glyco 8-Power bio molekulája megnyolcszorozza a bőr abszorpciós képességét így ennek köszönhetően a szérum kozmetikai drónként mélyebre hatol a bőrbe a bőr  felszínétől. Napközben aktiválja a bőr önmegújító tulajdonságát míg éjszaka amikor alszik, aktiválódik a sejtregeneráció.

7 NAP ALATT LÁTHATÓ EREDMÉNYEK.
MAGAS KONCENTRÁTUM: 22 AKTÍV HATÓANYAG

                         részletek és vásárlás a képre kattintva

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmaz, mely növeli a bőr külső agressziókkal szembeni ellenálló képességét. A tiszta kollagén, a hialuron sav, multivitaminok, a 7 féle növényi kivonat gyorsítja a bőr regenerálódását. A szérum feszesíti, ránctalanítja és fiatalítja a bőrt. A Timexpert SRNS szérum, elixír hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum. A fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló-és önvédelmi képességét erősíti és növeli. A regeneráló szérum hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Ajánljuk regeneráló nappali és éjszakai kezelésként

Bőrmegújításként olyan konkrét helyzetekben amikor a bőr kivételes ápolást érdemel

Stresszhatás okozta bőrön jelentkező elváltozások kezelésére

Mély dehidratált bőr ápolására, napozott vízhiányos bőr regenerálására

Esztétikai és orvos-esztétikai beavatkozások és agresszív arckezelések utáni regenerálódásra

Valamennyi bőrtípusra és korosztálynak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.