Germaine De Capuccini – For Men – arcápolók férfiaknak -50% kedvezménnyel

A bőrápolás többé már nem a nők kiváltsága, a férfiak is részt kívánnak venni az élményben. Új korszakban élünk és egy más típusú férfit látunk, aki folyamatosan igényes önmagára. Korszakunk férfi ideálja vonzó, ápolt kíván lenni és jól akarja érezni magát a bőrében.

A férfiak olyan termékeket keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, helyreállítják az arckontúrt, ránctalanítanak, kellemes tapintásúak és kitűnő komfortérzetet adnak. Szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, továbbá hidratálják a bőrt.

A Germaine de Capuccini felismerve ezen igényeket megalkotta a férfiak számára ajánlott professzionális kezelését és a férfi arcbőr ápolását segítő termékeket.

A For Men Powerage (most-50% kedvezménnyel), és a For Men Revive a két legnépszerűbb férfi anti-age termékünk.

A Powerage egy általános bőrfiatalító, energizáló, hidratáló hatású ápoló emulzió,míg a Force Revive koncentrátum kollagén, hialuron sav,valamint multi-vitamin tartalmának köszönhetően segít kisimítani a ráncokat. Természetesen az alap arcápolásban is otthon van a Germaine De Capuccini, hiszen arcradír, arctisztító gél és hidratáló emulzió is a rendelkezésre áll. Szemkörnyék ápolásban két különböző formula, az egyik a szem alatti táskák megszüntetésére (Eye Contour Solutions)míg a másik a ráncok halványítására szolgál (Energy Eyes Roll-on).

Most egyes férfi arcápolók jelentős -50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg kínálatunkban!

    Kattints a fotóra a -50%-os ajánlatokért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.