Napjainkban az otthoni villanófényes IPL szőrtelenítés igen nagy népszerűségnek örvend, rengeteg készülék van a magyar piacon. A kínálat nagy, a döntés pedig nem könnyű.

deess-ipl-evekig-szortelenul-net-senseofbeauty-hu

Weiss Fanni is a Deess Ipl 1000 szőrtelenítő gépet ajánlja

Vásárlás előtt mindenképp érdemes tájékozódni, mert nagyon eltérő technikai felszereltségű gépekkel találkozhatunk, más-más árfekvésben, és persze nem mindegy, hogy a pénzünkért megkapjuk-e azt, amit szeretnénk. Sajnos az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb gyártó/forgalmazó igen csekély információval látja el a vevőket, így aki nem ért hozzá (és ezzel a legtöbben így vagyunk), azt sem tudja, mire figyeljen, mit keressen, mik a buktatók. Ugye Ön sem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék IPL szőrtelenítő gép vásárlása után? Akkor ajánljuk figyelmébe lenti összeállításunkat, melyből megtudhatja, hogy milyen szempontok szerint vesse össze a piacon kapható otthoni tartós IPL szőrtelenítő gépeket.

ipl-szortelenites-deess-villanofeny-kezeles

IPL szőrtelenítéssel tartós szőrtelenségre számíthatunk

Íme, a szempontok:

Mennyi garantált villanással rendelkezik a kinézett IPL szőrtelenítő gép?

Ez az egyik legfontosabb információ! Tudnunk kell, hogy 1 nő teljes (hónalj + intim terület + lábak + karok) tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges, ezért önmagunkkal tolunk ki, ha olyan IPL szőrtelenítő gépet vásárolunk, ami ezt nem biztosítja. Válasszunk magas villanásszámú IPL szőrtelenítő gépet, főleg ha többen is szeretnénk majd használni a készüléket családi vagy baráti körön belül. Például ha testvérünkkel, barátnőnkkel vagy párunkkal közösen vásárolunk egy nagy villanásszámú gépet, akkor igazán költséghatékony megoldást választunk, és megnyugodhatunk: mindenki jól jár.

DEESS otthoni tartós szörtelenítő gép

Az IPL technológia érzékeny területeken is jól használható

Legyünk tudatos vásárlók; legyen az a célunk, hogy a tartós szőrtelenítő gép kifizetése után lehetőleg ne kelljen még többet rákölteni! Úgy járunk a legjobban, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások nélkül érhetjük el a kívánt eredményt. Továbbá a kis villanásszámú készülékek ellen szól az is, hogy ezeknek a kondenzátora (ami a villanás leadását segíti) általában hamar ’’elfárad””, ezért hiába cserélgetjük a lámpákat, azok valószínűleg már nem fognak tudni olyan erős villanást leadni, mint az első, eredeti izzó.

Régebben tömérdek olyan IPL szőrtelenítő gép volt kapható, melyek csak drága cserelámpákkal voltak képesek 12.000-13.000 villanásszámot leadni, ezért ajánlatos volt vásárláskor nemcsak a gép árát figyelni, hanem a fenntartó költségeket, pl. a cserelámpák árát is belekalkulálni a végösszegbe. Napjainkban a legtöbb IPL szőrtelenítő gép már magas villanásszámú, de így sincs könnyű dolgunk, hiszen érdemes azt is górcső alá venni, hogy folyamatosan vagy kúraszerűen kell végezni a kezeléseket?!

 

Valóban garantált a készülék villanásszáma az összes fokozaton?

Vigyázat! Sok IPL szőrtelenítő gép termékismertetőjében csak „villanásszámot”, nem pedig „garantált villanásszámot” adnak meg. Ilyenkor bármilyen magas is legyen a megadott érték, sajnos nem lehet tudni, hogy meddig bírja majd a gép a használatot.

DEESS IPL villanófény tartós szörtelenitő

2-3 alkalom után már tartós szőrtelenséget érhetünk el IPL szőrtelenítéssel

Sőt sokszor csak vásárlás után, a használati útmutatóból derül ki, hogy a termékismertetőben megjelölt – kiugróan magasnak tűnő – villanásszám egyáltalán nem garantált és csak a legalacsonyabb fokozaton történő használat esetén lehetséges!

Az ilyen csapdák elkerülése érdekében olyan IPL szőrtelenítő gépet érdemes választani, amelynek villanásszámát a gyártó garantálja.

Milyen sűrűn kell a kezeléseket végezni? Tartós vagy nem tartós?

Egészen elképesztő módon jó néhány olyan IPL szőrtelenítő gép kapható, mely azt állítja magáról, hogy tartós szőrtelenséget biztosít, viszont a felhasználói kézikönyvből kiderül, hogy a gyártó tulajdonképpen 6 hetente végzett FOLYAMATOS használatot ír elő. Hát igen, ki hogyan értelmezi a tartós fogalmát… Jóllehet legtöbbünk azért nem pár hetet ért a tartósszó alatt! Gondoljunk csak bele, ha néhány hetente ismételni kell a kezeléseket, akkor nem vagyunk előrébb, mint a gyanta/epilátor esetében, max. annyival, hogy így fájdalommentes. Ám egy IPL szőrtelenítő készüléknél elvárnánk, hogy ne kelljen folyamatos jelleggel csinálni a kezeléseket, hanem egy kezeléssorozat után csupán az évi pár fenntartó kezelésre kelljen összpontosítani. Elvégre pont azért szemezünk a tartós IPL szőrtelenítéssel, hogy ne csak hetekre szabaduljunk meg a szőröktől. Jó tanács: keressünk rá a neten a kinézett szőrtelenítő gép használati útmutatójára, nehogy a vásárlás után eszméljünk rá 1-2 különös információra!

Férfiak is használhatják-e a kinézett otthoni tartós IPL szőrtelenítő gépet?

Ez is nagyon fontos szempont, hiszen manapság nemcsak a hölgyek, hanem az urak is szőrtelenítik magukat. Éppen ezért vásárlás előtt érdemes megvizsgálni, hogy a gyártó cég ajánlja-e mindkét nem számára a kinézett gép használatát. Ezen felül nézzük meg azt is, hogy a készülék mekkora villanásszámmal rendelkezik (lásd 1-es pont), azaz hány személy teljes tartós szőrtelenítését képes garantálni. Ne felejtsük el: a férfiaknak több villanás kell a kívánt eredmény eléréséhez, hiszen szőrzetünk erősebb, vastagabb, mint a hölgyeké.

Mely területeken használható a kinézett otthoni tartós IPL szőrtelenítő gép?

Teljesen jogos kívánság részünkről, ha már megvásárolunk egy otthoni IPL szőrtelenítő gépet, akkor azzal komfortosan és hatékonyan távolíthassuk el a nem kívánt szőrzetet, méghozzá majdhogynem mindenhonnan. A forgalomban lévő készülékek közül viszont igen kevés használható például az intim zónában. Tehát ha minden igényünket szeretnénk kielégíteni, és nem szeretnénk kellemetlen sérüléseket, csak olyan IPL szőrtelenítő gépbe invesztáljunk, amit biztonságosan és könnyedén alkalmazható intim területen is.

Ismerje meg a DEESS IPL szőrtelenítő gépet!

szörtelenítés ipl deess2

Deess IPL 100 szőrtelenítő, 100.000 villanással

100.000 garantált villanás a legmagasabb fokozaton is!

Évekig tartó szőrtelenség, már néhány fenntartókezeléssel!

Intim területek és arc szőrtelenítésére is alkalmas!

Férfiak és nők is használhatják!

Kicsi, könnyen és gyorsan használható kivitel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.