Sokan állítják, hogy az egészséges táplálkozás és a sport a legjobb narancsbőr elleni módszer, mégis igen népes azoknak a tábora, akik sportolnak, figyelnek az étrendjükre, mégis narancsbőrük van. Ha nálad is hasonló a helyzet, mindenképp ajánlott egyéb narancsbőr elleni módszert is bevetned. Lássuk a felhozatalt!

narancsbor-okai-senseofbeauty-hu

A férfi és női bőr különbözik, narancsbőr csak nőknél fordulhat elő.

A narancsbőr elleni krémek a legnépszerűbb anticellulit termékek, hiszen viszonylag olcsók és gyorsan használhatóak, ám cserébe nem is várhatunk nagy csodát tőlük.

Hogyan hatnak a narancsbőr krémek?

narancsbor-kep-senseofbeauty-hu

A legtöbb hatóanyag nem jut elég mélyre, így a krémek nem mindig hozzák meg a kívánt hatást.

 Hatásukat elsősorban keringésfokozó komponenseik révén (pl. koffein) fejtik ki, amelyek élénkítik a narancsbőrös zóna mikrokeringését, így gyorsíthatják a salakanyagok elszállítását. Tartalmazhatnak még különféle, bőrfeszesítő hatású összetevőket is.

Miért nem elég hatékonyak?

Hatóanyagaik többsége nem jut be a bőr mélyebb rétegeibe. Így hiába a sokféle keringésfokozó és feszesítő komponens, ha nagyobb részük odakint reked! És még ha be is jutnának a bőrbe ezek a hatóanyagok, a toxinok eltávolítása önmagában egyébként is kevés volna a narancsbőr eredményes kezeléséhez.

Milyen eredményt várhatsz a narancsbőr elleni krémektől?

A narancsbőr krémek önmagukban nemigen eredményeznek látványos narancsbőr-csökkenést, ezért inkább edzés vagy narancsbőr elleni kezelések kiegészítésként érdemes használnod ezeket.

Narancsbőr elleni masszírozók

narancsbor-kep-1-senseofbeauty-hu

A masszírozás önmagában kevés, azonban a profi gépes (utrahang) kezeléseket jól kiegészíti!

A narancsbőr elleni masszírozók kínálata igen széles – léteznek pl. kézi és hálózatról működő görgős masszírozó gépek, vákuumos narancsbőr masszírozók, hullámmasszázs készülékek stb. – ám ezeknek a gépeknek a hatásmechanizmusa nagyon hasonló.

Hogyan hatnak a narancsbőr elleni masszírozók?

Javítják a helyi vérkeringést és a nyirokáramlást, amely az anyagcseréből származó salakanyagok kb. negyedének elszállításáért felelős. A masszázs segíthet megelőzni, hogy a nyirok a szövetek közt megrekedjen, vizet szívjon magáhozés nyiroködéma alakuljon ki. Azaz a narancsbőr elleni masszírozó gépek a narancsbőrös terület vizesedésánek csökkentésére nyújtanak lehetőséget.

Mit ne várj a narancsbőr masszírozóktól?

Mivel csak a vér- és nyirokkeringés fokozása – tehát a helyi ödéma mérséklése – révén hatnak, a meglazult bőrt nem képesek megújítani és a zsírsejtek méretét sem csökkentik érdemben. Ez már meglévő narancsbőr ellen általában kevés.

Milyen eredményt várhatsz a narancsbőr masszírozóktól?

A narancsbőr elleni masszírozók rendszeres használata mérsékelheti a helyi ödémát és segíthet megelőzni a narancsbőrös zóna állapotának romlását. Ezen kívül narancsbőr kialakulásának megelőzésében is segíthet. De persze sok múlik az adott készülék minőségén is.

Professzionális narancsbőr elleni kozmetikai kezelések

narancsbor-kep-2-senseofbeauty-hu

Speciális zsírtörő masszázs – a szépségért néha szenvedni kell

Szépségszalonokban számos narancsbőr kezelés (pl. testtekercselés, nyirokmasszázs, kavitációs zsírbontás, RF testfeszesítés, mezoterápia, ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia stb.) érhető el, amelyeket külön-külön és egymással kombinálva is alkalmaznak. Ezek közül több technológia már otthon használható készülék formájában is elérhető!

Hogyan hatnak a narancsbőr elleni kezelések?

A különböző anticellulit kozmetikai kezelések hatása és hatékonysága is igen eltérő lehet, ezért mindig több eljárás kombinációját ajánlott alkalmazni! Míg bizonyos kezelések fő funkciója a nyirokkeringés élénkítése és az ödéma csökkentése (pl. nyirokmasszázs) más eljárások a gyenge szerkezetű bőr megújítására és ezáltal a test kontúrjának javítására (rádiófrekvenciás testfeszesítés), vagy a bőr alatti zsírsejtek méretének csökkentésére (pl. ultrahangos mélymasszázs) nyújtanak lehetőséget. Sőt, olyan eljárás is létezik, amely magukat a narancsbőrt okozó zsírsejteket is végleg eltávolítja a kezelt területről (kavitációs zsírbontás). Más módszerek különféle hatóanyagok bejuttatása révén segíthetnek mérsékelni a cellulitet (pl. testtekercselés, mezoterápia).

Mit ne várj a narancsbőr elleni kozmetikai kezelésektől?

Sense_szorolap_9x13

Egyetlen alkalomtól ne várj jelentős javulást!

Minden eljárás csak kúraszerűen hatékony, ami területenként általában minimum 10 kezelést jelent! És a legtöbb eljárás eredményének megőrzéséhez rendszeres fenntartó kezelés is szükséges.

Egy fajta kezelés nem mindig elég!

Mivel a narancsbőr okai is összetettek, hatékony csökkentéséhez is több módszer együttes alkalmazására, azaz kombinált narancsbőr elleni terápiára lehet szükség. Ez sajnos a kezelések költségeit is jelentősen megnöveli!

Professzionális otthoni narancsbőr elleni gépek

forever-beauty1

Forever Beauty 3TECH narancsbőrkezelő

Manapság már több profi kozmetikai technológiát otthoni szépségápolási készülékbe is beépítettek, így a szalonok anticellulit gépi kezeléseit diszkrétebben, kényelmesebben és olcsóbban, saját otthonodban is elvégezheted.Otthoni készülék formájában elérhető a rádiófrekvenciás testfeszesítés, az ultrahangos mélymasszázs, a kavitációs zsírbontás és a LED fényterápia is.

Hogyan hatnak a narancsbőr elleni profi otthoni gépek?

narancsbor-gep-senseofbeauty-hu

Viszlát narancsbőr! Kényelmes otthoni kezelések már elérhetőek a Forever Beauty 3TECH és 4TECH készülékekkel!

A narancsbőr elleni profi otthoni készülékek pontos hatása az alkalmazott technológiától függ!

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Erősíti, megújítja a bőrt, élénkíti a sejtanyagcserét. Megakadályozza, hogy a zsírsejtek a laza kollagén-rostok közt áttüremkedjenek. Ezáltal javítja a test kontúrját, eltünteti vagy látványosan csökkenti a narancsbőrt. Ez az egyik legeredményesebb narancsbőr elleni technológia.

Ultrahangos mélymasszázs

Javítja a sejtanyagcserét, csökkenti a zsírsejtek méretét. élénkíti a nyirokáramlást, azaz mérsékli a vizesedést. Keringésfokozó hatóanyagokat is képes bejutatni a mélyebb szövetekbe. Kiváló kiegészítése a rádiófrekvenciás feszesítő kezelésnek.

Vörös LED fényterápia

Fokozza a kollagén-termelést, feszesíti a bőrt, ezáltal segít csökkenteni a narancsbőrt. A sejtanyagcserét is javítja, így hozzájárulhat a zsírsejtek zsugorodásához. Elsősorban más kezelések kiegészítéseként ajánlott.

Kavitációs zsírbontás

Végleg lebontja a bőr alatti zsírsejteket, ezáltal tartósan eltünteti a narancsbőrt, valamint a makacs helyi zsírpárnákat (csökkenti a ruhaméretet). Keringésfokozó hatóanyagot bejuttatására is alkalmas.

forever-beauty-4tech-narancsbor-elleni-keszulek-senseofbeauty-hu

Már rendelhető Forever Beauty 4TECH – 4 narancsbőr elleni technológia beépítve: 1. rádiófrekvenciás bőrmegújítás, 2. ultrahangos mélymasszázs, 3. vörös LED fényterápia, 4. vibrációs masszázs

A Forever Beauty 3TECH és 4TECH narancsbőr elleni készülékek 3 illetve 4 profi kozmetikai technológiát (multipoláris rádiófrekvencia, UH mélymasszázs, vörös LED fényterápia, VIB masszázs) kombinálva komplex anticellulit kezelést nyújtanak. Képesek eltüntetni vagy jelentősen halványítani a narancsbőrt a kezelt területen.

pvibrációs masszázs funkció: még kellemesebb kezelés, élettel telibb bőr
pdigitális LCD HD kijelző: a kényelmesebb használatért
pmasszázsfej: egyedi cink ötvözet a rendkívüli kezelési élményért
pformatervezett külső: extravagáns, kézbe simuló forma
p4 kombinált program: a maximálisan személyre szabott kezelésért
pUSB-s kivitel: hálózatról vagy számítógépről is tölthető

Megtetszett a készülék? Szerezd meg most!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.