Kócos-gubancos vagy egyenes?

Manapság a hajdivat irányzatok meglehetősen változatosak, azonban, sokan választják az egyszerű egyenes hajviseletet.

Divatos a vasalt haj?

Kulcsár Edina hozzányúlt a hajához – elképesztő lett a végeredmény! Edina is tesztelte a nagyon innovatív, kerámia és turmalin hajvasalót a SHE® SUPREME –t, amely a legfejlettebb hajvasaló manapság a piacon. Kulcsár Edina 26 éves magyar modell,műsorvezető és divattervező. Több szépségversenyen vett részt, 2014-ben megkoronáztak Miss World Hungarynak, Ő képviselte hazánkat a 2014-es világversenyen ahol a koronázáskor első udvarhölgy és Miss Európa lett.2015 márciusában szerepelt a Casanova Night Musicalben. 2015-ben az Aktív és a Több mint Testőr társműsorvezetője lett.2016-ban elindította saját mentorprogramját és ruhamárkáját. 2017-ben az Élet-forma társműsorvezetője lett.

 

A népszerű modell-műsorvezető elégedetten nyilatkozott : eddig csak fodrász után volt ilyen fényes és egészséges a hajam, de mióta a SHE Best Hair Hungary hajvasalóit használom, bármikor tükörsima frizurát tudok magamnak készíteni (akár az irodában, munka közben is). A Supreme hajvasaló mindig a kocsimban van, hiszen ezzel percek alatt ki tudom egyenesíteni a hajamat, a She folyadéka pedig (amivel meg kell “etetni” a hajvasaló tartályát nem csak ápol, de véd a káros hatások ellen is.

kulcsar-aedina-she-supreme-she-best-hair-senseofbeauty-hu

SHE® SUPREME olajos hajvasaló használata egyszerű, megtartja a haj nedvességtartalmát

Nagyon megszerettem a She best hair hajformázó eszközeiket, és a hajápolóikat is, amit nyugodt szívvel merek mindenkinek ajánlani!Lassan 1 éve vágattam le a hajamat, hogy vissza tudja nyerni az eredeti állapotát, de szerintem most a vártnál is jobb egészségnek örvend, szóval az én szívembe abszolút belopta magát a cég!

she-supreme-vasarlas-senseofbeauty-hu

A SHE® SUPREME olyan különleges olasz hajvasaló, amely megfelelő mennyiségű vizet hagyja a hajban, ezáltal képes ideálisan hidratálni és elkerülni, hogy a levegő páratartalma megváltoztassa a hajat. A hajvasalóhoz tartály is tartizik, a SHE speciális HAIR olaját tartalmazza, ami hőre aktiválódik és behatol a haj rostjaiba. Ez a technológia megvédi a hajat a hőtől és nem engedi, hogy a haj normál víztartalma megváltozzon. Ezzel az új technológiával a haj tovább marad sima, ugyanakkor göndör hajhoz is ideális a használata.

SHE® termékek hivatalos forgalmazója: SENSE OF BEAUTY SHOP 1037 BP. BOKOR u. 2.

 nyitva: H-P  12-19

www. senseofbeauty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.