Márkás női-férfi ruházati termékeink és kiegészítőink Olaszországból, Amerikából, Európából ismert divatmárkák bolti maradék vagy új kollekcióiból származnak, minden termékünk eredeti. Kizárólag csak új ruhákat forgalmazunk! Egyes ruháink, kiegészítőink az eredeti árhoz képest akár 30-70% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, saját raktárkészlettel rendelkezünk.

Ruháink kizárólag személyesen vásárolhatóak meg üzletünkben, PURE STORE | női-férfi ruhabolt | 1037 Budapest, Bokor u. 2. nyitvatartás: H-P 12-19. Tel:+36209325880

Üzletünk kínálata állandóan változó, kínálatunk nem teljes, számos nagy márka mint például Hugo Boss, Boss Orange,Boss Green, Corneliani, Armani Jeans, Armani Collezioni, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Cinque, Trussardi, Burberry, Moncler, Versace, Versace 1969., Valentino, Philipp Plein, Elsiabetta Franchi, Dsquared2, Selected Homme, Tom Tailor, sOliver, Vila, Smashed-Lemon, Ralph Lauren és kisebb olasz deseigner tervezők munkái.

Giorgio Armani a luxusdivat egyik legismertebb márkaneve. Csupán néhány évtized alatt ért el olyan szakmai és üzleti sikereket, mint amilyet a jóval nagyobb hagyományokkal rendelkező francia és britt divatházaknak sikerült. Az Emporio Armani termékek jó minőségű Giorgio Armani tervezte ruházati darabok. Az Emporio Armani az Armani kollekció magas minőségű, azonban relatíve alacsonyabb árkategóriás márkaterméke az EA7  sportosabb, valamint az Armani Jeans – mely követi a divatot és magán viseli a modern trendek jeleit is. Az Armani márka az egyetlen, mely évről évre színpadra kerül a milánói divathéten a legismertebb olasz márkák közül.

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl-ben 2001-ben Milánóban alapította Alessandro Versace. A nagy szakértelmmel és  tapasztalattal rendelkező tervező létrehozott egy új koncepciót, amelyet az olasz elegancia, stílus és a minőség jellemzi. A Versace 19,69 Abbigliamento Sportivo Srl, ezt a hagyományt folytatva hozta létre ezt a divat vonalat, amely az egy egyedi stílust, formákat követve különleges anyagokat használva igazodik a mai trendekhez és a fogyasztók eltérő igényeihez.

Corneliani testvérek Claudio és Carlalberto által alapított márka, 1958 óta családi vállalkozásból indult. Mára az egyik legismertebb luxus olasz férfi ruházat márkává nőtte ki magát, közel 70 országban van jelen. Corneliani, Corneliani ID, and CC Collection brend irányzat közül választhatunk. Modern szabás, minőségi anyagok kifinomult ízlés jellemzi a kizárólag férfi ruhákat kínáló márkát elsősorban az egyedi smart casuel divat mind úgy a klasszikus divat kedvelőinek.