Még nem késő! Allergiások figyelem!

Az idei évben is szokatlanul korán indult a pollenszezon – a mogyoró egyes példányain egész télen lehetett látni friss barkákat, és virágpora ugyan minimális koncentrációban, de folyamatosan jelen volt a levegőben. Jelenleg a természet előrébb tart az ilyenkor megszokottnál, és megfigyelhető, hogy a korábban virágzó fajok pollenszezonja elhúzódik. Az Országos Közegészségügyi Központ legfrissebb pollenjelentése alapján most mintegy tízféle allergén növény pollenje fordul elő egyszerre a levegőben. A mogyoró, az éger és a szil pollenszezonja lecsengőben van, de tart még a kőris, a nyárfa, a ciprus- és tiszafafélék, a juhar és a fűz pollenszórása, illetve elkezdődött a gyertyán és a nyír virágzása is. Az arra érzékenyeknél a levegőbe kerülő pollenszemek miatt az allergiás tünetek felerősödhetnek, ezért javasoljuk a tünetek mérséklése érdekében a terápiás megelőzés megkezdését. – jelentette meg honlapján 2016.március 30-án az ANTSZ (Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat)

pollen-safelaserbudapest-hu

Sokan ilyenkor megrohamozzák a patikákat, hogy tüneteiket gyógyszerrel vagy gyógyhatású készítményekkel csökkentsék. Azonban kevesen tudják, hogy az allergiás panaszok más módon is kezelhetőek szövődmény mentesen!

A Safe Laser 30 és 150 – Dr. Rózsa Károly feltaláló által szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz – készülékekkel hatásosan kezelhetőek az allergiás panaszok, hiszen lehetővé teszi az orrnyálkahártya direkt lézerkezelését, csökkenti az allergia okozta nyálkahártya duzzanatot, biostimulációnak köszönhetően a panaszok mérséklődnek, vagy akár meg is szűnnek. A Safe Laser orvostechnikai eszközként Magyar szabadalommal rendelkezik, egyszerűen kezelhető, így bárki bármikor tudja önmagát kezelni, bármikor is lépnek fel a tünetek, azt azonnal képes csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartani, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!

safe-laser-30-safelaserbudapest-hu

Safe Laser 30-as készülékről bővebben kattintás a képre!

Safe Laser 30-as készülék parányi,kimondottan orr nyálkahártya bevilágítására fejlesztették ki, így mint egy tollat könnyen magunknál tarthatjuk. A Safe Laser 150-es készülék többszintű felhasználhatósága révén orrszűkítő egységgel alkalmazva kiváló orr nyálkahártya bevilágítására. A készülékek egészségpénztárban elszámolhatóak, így hosszútávon kedvezőbb ár érték aránnyal rendelkeznek.

pollen-1-safelaserbudapest-hu

29 éves vagyok és egy kertészetben dolgozom. Gyerekkorom óta van pollen allergiám. Mivelszeretem a munkám és folyamatosan növényekkel foglalkozom, ezért allergia gyógyszereket kellett szednem.(Rinocort orrspray, Allergodil szemcsepp, Loretadin tbl.) Sajnos így a gyógyszer költségem elég magas volt és sokszor beteg voltam több héten át. Egyik ilyen “megfázásom” alkalmával meguntam a dolgot és édesanyám tanácsára elkezdtem használni a Safe Lasert! Édesanyám már régóta használja a készüléket és nagyon sok jót mesélt róla. Kicsit hitetlenkedtem, de ez azonnal elmúlt, mikor az első kezelés után végig tudtam aludni az éjszakát! Az utasítás szerint naponta 2×5 percig lézereztem mindkét orrnyílásomat a kicsi lézerrel (Safe Laser 30). Pár nap elteltével a kínzó köhögés is elmúlt és megszűnt az orrfolyás. Azóta tavasszal és ősszel naponta kezelem magam, a többi hónapban heti 2-3x fenntartó kezelést végzek és teljesen egészséges vagyok! Jobb kedvem van és már a szemem se viszket!” Köszönet a lézer feltalálójának! Herbály Margit – kertész

Safe Laser készülékekkel kapcsolatos további információ, a www.safelaserbudapest.hu vagy a www.senseofbeauty.hu oldalakon ahol a terméke webáruházon keresztül is, valamint Budapesten üzletünkben Sense Of Beauty Shop 1037 Budapest, Bokor u. 2. személyesen is megvásárolhatóak.

Kellemes közérzetet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.