Merj változtatni!

Tanácsok Fogyókúrázóknak, amelyek nem törvényszerűek, hozzájárulhatnak a fogyókúrás cél eléréséhez!

A reggeli nagyon fontos, miután felkeltél egy pohár vízzel indítsd a napot, ez jót tesz a gyomornak, majd ezután fogyaszd el a reggelid és csak utána igyál kávét. Éhgyomorra fogyasztott kávénak savasító hatása van, dohányzással együtt gyakorlatilag a gyomor sokkot kap, egyenes útként vezethet a savasodáshoz.

limonade

vitalitásod megőrzése érdekében reggel kezd a napodat egy nagy pohár vízzel amibe lime és citromot is facsarhatsz

Napi 5x étkezéssel (amit már gyermekkorban is tanítanak az óvodában (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) kis mennyiségű étel adagok elfogyasztásával szervezetünket folyamatosan tápanyaggal tudjuk ellátni. Mindez azt eredményezi, hogy a szervezet nem tartalékol, nem raktározza el a bevitt tápanyagokat, hanem elégeti szervezetünk működtetésére. Laposabb lehet a hasunk. Az emberi szervezet nagyon okos, körülbelül 2 hétnek is el kell telnie, mire betanítjuk az új egészséges életre, sőt ha elértük a változást a már korábban felhalmozott zsírokat is elkezdi felhasználni a szervezetünk, tehát második körben is csökkenhet a test kőrfogatunk. Ez idáig jól hangzik, mert kíméletes, azonban a merészebb vállalkozók sportolással is kiegészíthetik a kívánt hatás gyorsabb eléréséhez.

reggeli

zabpehely- igazi superfood, rengeteg tápanyag és rost tartalma miatt napi fogyasztása ajánlott

Hirtelen jött sport-sokk savasodáshoz vezet, hiszen a szervezet az izomláz ellensúlyozására tejsavat termel. Egyenes útként vezethet a savasodáshoz. Fokozatosan kezd el a szervezeted felkészíteni a sporthoz, a gyakorlatok elvégzésénél is a fokozatosság legyen a szempont, így az izületeidet is kímélheted, a legjobb a saját súlyod használata. A türelem mindig meghozza a kívánt eredményt, azonnali fogyás nem létezik.

futas-vitalitas

kardio mozgás – futás megtervezésekor reális célokat tűzz ki magadnak, inkább a fokozatosság jellemezzen, nem kell egyből maratont futni

Soha ne koplalj, hiszen a szervezeted, ha tápanyaghoz hozzájut, azonnal raktároz. Ezért van az, hogy aki sportol és nem rendszeresen étkezik, gyakorlatilag nem fogy , hanem stagnál a testsúlya, esetenként még további súlygyarapodáshoz is vezet.

Egyes táplálék kiegészítők nem a rendszeres táplálkozás helyett, hanem mellettük fejtik ki jótékony hatásukat!

Reális célokat tűzzél ki magadnak, hidd el hogy a magazinok címlapfotói szereplő modellek is ugyan ezt teszik.

női-ferfi

Túlzott diéta nem csak káros, hanem kórossá is válhat!

Rendszeresség – kulcsszó – hiszen elkerülhetővé válik a az úgynevezett jójó efektus. (Jójó efektus a testsúly leadásának és a kilók visszatérésének többszöri változása.)

Mielőtt megvásárolod az élelmiszert, nézd meg, hogy mit veszel, mit tartalmaz, ne csak rutinszerű bevásárlás legyen. Ha egyszer időt szánsz arra hogy megnézed a boltok kínálatát, hosszú távon nem csak az egészségedre gyakorol jótékony hatást, hanem kíméli a pénztárcádat is!

bevasarlas

érdemes egyszer végig gondolni, mit szoktál rutinszerűen megvásárolni

 Akik rendszeresen méregtelenítenek – vagyis eltávolítják a belekben felhalmozódott oda nem illő anyagokat, fittebbek, nagyobb teljesítőképességgel rendelkeznek, vitalitás szintjük magasabb, így szervezetük ellenálló képessége magasabb egy átlagos embertől. Fogyasszunk sok nyers zöld színű zöldségeket, igyunk bő mennyiségben jó minőségű vizet és ezt és a méregtelenítő/lugosító folyamat máris beindul.

IMG_3993

nap 1-2 kávéskanálnyi Dr. Kósnai Bio zöldség-mikroörlemény = 1-1,5kg zöldség elfogyasztásával

Dr Kósnai bio termékek összeállításánál az volt a cél, hogy a tiszta és jó minőségű ellenőrzött magyar bio földekről származózöldségek szinergia hatását (egymást erősítő) figyelembe véve, célzott problémákra ajánljunk megoldást, étkezés kiegészítő táplálkozás élettani hatású termékeinkkel. Nem keverendő az étrend kiegészítő tablettákkal, ugyanis normál vegyes táplálkozással se vitaminokra se étrend kiegészítők bevitelére nem lenne szükségünk.

Dr. Kósnai Bio termékeről bővebben itt olvashatsz

Kellemes közérzetet és jó diétázást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.