Klinikai tanulmányokat számos ránctalanító termékkel (pl. ránctalanító krémekkel) végeznek, ám azok gyakran csak a résztvevők szubjektív véleményén, vagy kémcsőben végzett teszteken alapulnak. Így a „klinikailag igazolt” megjelölés egy-egy terméken nem feltétlenül jelent valódi hatékonyságot.

newa-promo-824×470-senseofbeauty-hu
newa-3-823×470-senseofbeauty-hu
newa-824×470-senseofbeauty-hu
newa3-824×470-senseofbeauty-hu
newa-2-824×470-senseofbeauty-hu

Szabadalmaztatott technológia, klinikailag bizonyított hatékonyság

A Newa™ otthoni ránctalanító készülék az EndyMed szabadalmaztatott 3DEEP® technológiáját használja, amely napjaik igen eredményes és kedvelt eredményes non-invazív (kés és tű nélküli) rádiófrekvenciás ránctalanító eljárása. A 3DEEP technológiát számos esztétikai centrum professzionális ránctalanító készülékében használják világszerte, és nem régiben a Newa™ otthoni készülékbe is sikerült beépíteni. Ezt 2013-ban Edison-díjjalis elismerték!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyságát azonban igen összetett, objektív műszeres méréseken és számítógépes fotóanalízisen alapuló kontrollált klinikai vizsgálatok igazolják!

horvat-eva-senseofbeauty-hu   Horváth Éva, szépségkirálynő : Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.”

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülék hatékonyságát már több, független bőrgyógyászok bevonásával végzett klinikai tanulmány is igazolta! Ismerje meg a legfrissebb vizsgálatok fényképekkel és objektív, műszeres mérésekkel igazolt eredményeit!

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszerátlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.Mérésekkel és fotókkal igazolt eredmények!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék klinikai tanulmányának eredményei az alábbi méréseken és értékeléseken alapulnak:

  • nagy felbontású fényképek számítógépes analízise
  • a bőr keménységének, rugalmasságának műszeres mérése (cutometer)
  • a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése (siascope)
  • 3 független bőrgyógyász szakorvos vizuális értékelése
  • a résztvevők tapasztalatai, megfigyelései

Garantáltan biztonságos kezelés

A Newa™ nemcsak CE jelzéssel, hanem  FDA tanúsítvánnyal is rendelkezik, tehát otthoni használata az USA Gyógyszerügyi Hatósága szerint is kockázatmentes. A készülékbe több biztonsági szenzort építettek be, így működtetéséhez nincs szükség szakemberre. A zökkenőmentes használatot részletes, magyar nyelvű használati útmutató, valamint a kezelést pontról-pontra bemutató videó segíti.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel végzett klinikai tesztelésben 69 fő vett részt (37-65 évesek). Ők 1 hónapon keresztül önállóan, saját otthonukban használták a Newa™ ránctalanító készüléket. Az 1 hónapos bőrfiatalító kúra ideje alatt hetente, a kezeléseket követően pedig 1 illetve 3 hónap elteltével végeztek utánkövetést a résztvevőkön. Ennek során minden alkalommal nagy felbontású fényképek készültek, valamint speciális bőrgyógyászati tesztek és műszerek (siascope, cutometer) segítségével mérték a résztvevők bőrének változását. Az eredményeket 3 független bőrgyógyász szakorvos a fényképek számítógépes analízisét követően értékelte ki, a Fitzpatrick ránc és elaszticitás skála használatával. A résztvevők kérdéssorokra is válaszoltak, értékelve a használhatóságot, az elégedettséget és a szubjektív hatékonyságot.

A Newa™ 3DEEP® tesztelésének eredményei

biro-ica-senseofbeauty-hu Bíró Ica, modell : Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”

Összesen 62 résztvevő fejezte be a kezelési sorozatot és az utánkövetéses vizsgálatokat. A tanulmány mind a ráncok megjelenését, mint a bőr rugalmasságát tekintve jelentős javulást mutatott. A résztvevők 91,93; 96,77 illetve 98,39%-ánál a 3 független orvos legalább 1 pontos csökkenést tapasztalt a Fitzpatrick skálán.

A résztvevők általános elégedettsége is igen magas volt, bármilyen mellékhatás, vagy kellemetlenség nélkül.

foreverslim-promocio-20160310-senseofbeauty-hu
germaine-de-capuccini-timexpert-lift-in-pack-824×470-senseofbeauty-hu
neuners-wellness-bio-tea-senseofbeauty-hu
neked-van-valasztasod
foreverslim-promocio-20160310-senseofbeauty-hu
biro-ica-forever-slim-824×470-senseofbeauty-hu
newa3-824×470-senseofbeauty-hu
neuners-wellness-bio-tea-senseofbeauty-hu
dukai-regina-forever-slim-824×470-senseofbeauty-hu
newa-biro-ica-senseofbeauty-hu
germaine-de-capuccini-karacsonyi-akcios-ajandek-csomagok-senseofbeauty-hu
foreverslim-promocio-20160310-senseofbeauty-hu
timexpert-lift-in
3
5

Kedvet kaptál hogy feszesebb rugalmasabb bőröd legyen? Jobban szeretnél kinézni?

A megfelelő szépségápolási megoldást megtalálni sosem könnyű. Hogy minden vásárlónk maximálisan elégedett legyen döntésével, bemutatótermünkben és viszonteladóinknál lehetőséget biztosítunk a Newa™ otthoni ránctalanító gép ingyenes tesztelésére. Díjmentes próbakezelésre IDE KATTINTVA jelentkezhet!

Viszlát ráncok!

Itt az ideje hogy beszerezd saját Newa készülékedet!

Sense Of Beauty Shop

1037 Budapest, Bokor u. 2. +36 20 9325 880 info@senseofbeauty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.