Milyen szemkontúr ápolót használjak?

Germaine de Capuccini

Az alsó és a felső szemhéj az egyik legérzékenyebb rész az arcon, a bőr ezen a területen finomabb és állandó tevékenységnek van kitéve. mint a pislogás, mimikai arckifejezések, valamint itt látszódnak meg az alváshiány, stressz, UV-sugárzás, és légszennyezettség jelei is, a mobilkommunikációs eszközök használata is. Fiatalos kinézet a szem körüli ráncok kisimítása a szemkörnyék ápolása az arcápolás meghatározó része,  manapság elég meghatározó az arcápolásban. Gyakran kapjuk meg azt a kérdést, -“hány éves vagy? “, vagy mennyinek is látszol?

Korunktól, környezettől, személyes helyzettől, életmódtól és szokásainktól függően különböző problémák jelentkezhetnek, amelyekkel a legszemélyesebb módon kell szembenéznünk.

Nézzünk szembe magunkkal!

Javasoljuk, hogy a szemkörnyék területét már 25 éves korban kezdje kezelni, amikor az öregedés első jelei megjelennek. 35-40 éves kortól kezdve tanácsos, hogy állandó legyen a szemkörnyék ápolása, és érdemes olyan kozmetikumokat használni, amelyek a szemkörnyék bőrének hidratáltságot, szilárdságot nyújtanak és törlik a fáradtság jeleit.

EXCEL THERAPY OXIGÉN POLLUTION DEFENSE SZEMKONTÚR KRÉM

EXCEL TERAPY O2 POLLUTION DEFENSE – Fiatal tekintetet aktiváló oxigenizáló szemkontúr ápoló

Az öregedés első jeleinek megjelenése esetén az ideális, ha világos textúrájú kontúrt alkalmaznak az öregedés megelőzése és az ellene való küzdelem érdekében. Az Oxigénizáló szemkontúr gél-krém textúrájú, könnyű és frissítő, és ígérete szerint védi ezt a területet, simítja a ráncokat, minimalizálja a puffadtságot és a sötét köröket, és megvilágítja a szem környékét.

Az első szemkontúr, amely védi ezt a kényes területet a levegő, a napenergia, a háztartási és a digitális (kék fény) szennyezés ellen.

TIMEXPERT VITAMIN C+ (A.G.E.) – REVITALIZÁLÓ SZEMKONTÚR KRÉM

Timexpert Vitamin C+ (A.G.E.)  szemkontúr ápoló krém ödéma és sötét karikák ellen.

Ezt a szemkontúr ápoló a C-vitamin szerelmeseinek ajánljuk. Mindössze 3 másodperc alatt felébreszti a szem kontúrját, világító, friss és fiatalos kinézetet mutatva. Könnyű textúrája és kellemes illata valódi frissesség bomba.

Rövid távon „vakuhatást” biztosít, amely azonnal csökkenti a fáradt megjelenést. légy könnyű textúrájú termék.

Hosszú távon csökkenti a szem alatti ödémák sötét színét, tömöríti a bőr textúráját, csökkenti a ráncok mélységét, friss megjelenését és üde tekintetet biztosít.

TIMEXPERT SRNS MÉREGTELENÍTŐ BŐRFIATALÍTÓ SZEMKONTÚR KRÉM

Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém, méregtelenítő, ödémaeltávolító, ránctalanító szemkontúr ápoló 

Optimális korrektor. Korrigálja a sötét szemkarikákat, halványítja a sötét területet az alsó szemhéj alatt keletkező ödémáknál. A halványító hatás maximális erővel működik, kiválóan hat a rossz keringés vagy akár a genetikai hajlam okozza puffadtság, szem alatti táskák, fáradt megjelenés ellen. A hatékony összetevőinek és a hideg hatású alumínium applikátorának köszönhetően minimalizálja a puffadtságot és a szem alatti táskát szinte azonnal látványosan eltünteti és megvilágítja a szem környékét. Érzékeny bőrűek is használhatják, parfümmentes termék. Ideális reggelente használni.

INTENZÍV REGENERÁLÓ                            SZEMKONTÚR SZÉRUM

TIMEXPERT SRNS Intenzív Regeneráló Szemkontúr Szérum, sejtszinten regeneráló szemkörnyék ápoló

Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait. Intenzív ránctalanító hatású szérum, csökkenti a fáradtság jeleit, melyek tipikusak a szemkontúr környékén. Hatékonyan eltávolítja az ödémákat, csökkenti a sötét szemkarikák tüneteit. A makacs szemkontúr környéki ráncok intenzív kezelésére ajánljuk. A készítmény több mint 60% hatóanyagot tartalmaz, és ajánlott éjjel alkalmazni.

TIMEXPERT LIFT (IN) SZEMKONTÚR                                  KRÉM

 Timexpert Lift (IN) Feszesítő Szemkontúr krém, éles szemkontúr szerelmeseinek plasztikai sebészeti eljárás helyett

Amikor műtét nélkül megoldást keresünk a megereszkedett szemhéjakra, szükségünk van egy speciális termékre, amely serkenti a bőr kollagén- és elasztinszintézisét a feszesítő hatás elérése érdekében. Feltámasztja a felső szemhéjat, kisimítja az alsó szemhéja, feltölti a mély mimikai ráncokat és egy nem invazív alternatívát kínál a szemhéj műtét elkerüléséhez. A bőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, a szemkontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul. Egyik legkedveltebb szemkörnyék ápoló a Germine de Capuccini kínálatából.

TIMEXPERT RIDES SZEMKONTÚR           KEZELÉS NAPPAL ÉS ÉJSZAKA

Timexpert Rides Szemkontúr Kezelés Nappal és Éjszaka, napszaknak megfelelő, két termékből álló szemkontúr ápoló szett

40 éves kortól kezdve megjelennek az első ráncok, expressziós vonalak, szem alatt duzzanatok és táskák, ezért fontos, hogy folyamatosan használjunk speciális kezeléseket, amelyek hidratálják és mélyen kezelik a kontúrt. A Timexpert Rides nappali és éjszakai kezelése a nap folyamán megvédi a szem kontúrját, éjjel pedig javítja az ezen a területen kialakult ráncokat.

A TIMEXPERT RIDES PROGRAMOT A LEGÚJABB PLASZTIKAI SEBÉSZETI ELJÁRÁSOK INSPIRÁLTÁK, MELYNEK APALPJÁN A KEZELÉS SEGÍT MINIMALIZÁLNI A MIMIKAI RÁNCOK MEGJELENÉSÉT. AZ EGYES TERMÉKEK PRO-KOLLAGÉNT, SZÓJAPROTEINT TARTALMAZNAK, MELYEK KITŰNŐ FELTÖLTŐ HATÁSÚAK, MÍG A MIKRO-DERMOXINE MEGAKADÁLYOZZA AZ IZMOK ÖSSZEHÚZÓDÁSÁT, ÍGY A MIMIKAI RÁNCTALANÍTÁS LEGFŐBB FEGYVERE.

Bármelyik professzinális szemkörnyék ápolót is választjuk a Germaine de Capuccini kínálatából, a kívánt célt elérhetjük vele. Magas hatóanyag tartalmuk miatt a változás rövid időn belül láthatóvá válik és azonnal érezzük már egy kezelést követően is jótékony hatását.

Germaine De Capuccini Budapesti Márkabolt

senseofbeauty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.