Nem mersz kimenni a strandra? Itt a megoldás!

Zsírsejtek sírjatok!:-))

Itt van a strandszezon és fel kell venni azt a bizonyos ruhadarabot. Na de mit vegyünk fel ha valamelyik testrészünkkel problémánk van? Nők esetében ez még megoldható egy kendővel de a férfiak gyakorlatilag a lógó pocak eltakarására nem tudnak ilyen megoldást, azonban még jól jöhet az az úszógumi is a vízben…

Hatásos a diéta és viszonylag gyors megoldás lehet ha bedobjuk kiegészítő kúraként a zsírbontást! Manapság sok kozmetikai és esztétikai szalon kínál ultrahangos zsírbontást, azonban a szépségért pénztárcánk szenvedhet a legjobban. Egy kezelés nem is elég, többször kell  menni, időpontra érkezni, levetkőzni mások előtt és még sok minden más, amikor amikor elszánjuk magunkat erre az akcióra. Szerencsére azért létezik olyan otthoni megoldás, ami hatásosan kerüli el ezeket a problémákat és saját magunkat is tudjuk zsírbontó géppel kezelni.

6 év alatt már több ezren fogytak a Forever Slim zsírbontó és cellulitkezelő géppel!forever-slim-gep-senseofbeauty-hu-2

Az egyedülálló ForeverSlim kavitációs zsírbontó készülékkel az utóbbi 6 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük számos újságírónak és hírességnek – látványosan és tartósan sikerült lefogynia!

forever-slim-senseofbeauty-hu

A ForeverSlim otthoni ultrahangos, kavitációs zsírbontó és cellulitkezelő készülék segít megszabadulni a makacs területeken lévő zsírrétegtől, legyen az a karján, hasán, csípőjén, combján, fenekén. Karcsúsodj kényelmesen centimétereket az első otthoni zsírbontó géppel!

A ForeverSlim otthoni kavitációs zsírbontó készülék, amely a kozmetikai és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos zsírbontó technológia – szalon erősségű 40.000Hz – otthoni használatát teszi lehetővé.Ez a technológia nem új keletű. több mint 12 éve alkalmazzák eredményesen.

pipaA Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem VÉGLEG eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Így gátat vet a zsírsejtek későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának!

pipaA készülék helyi zsírbontást végez, tehát csak onnan fogyaszt, ahol használjuk. Így könnyedén eltüntethetjük a zavaró zsírpárnákat például a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, ám elkerülhetjük vele hölgyeknél a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amely a fogyókúrák gyakori velejárója.

pipaA Forever Slimmel már néhány kezeléstől teljesen eltűnhet a narancsbőr, 1 kúra után pediglátványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

pipaA ForeverSlim használata semmiféle fájdalommal nem jár, kellemes melegséget érzünk a kezelt bőrfelületen, területen. Koplalnunk sem kell, mert a kavitációs zsírbontás e nélkül is gyors és látványos eredményt nyújt!

forever-slim-eredmenyek-senseofbeauty-hu

Sokan szkeptikusnak tartják a zsírbontást, és még egy tucatnyi kacatnak a gépet, azonban ez nem így van. Aki már fogyott ilyen géppel vagy eltüntette a narancsbőrét már másképp nyilatkozik! Otthoni professzionális gép már elérhető mindenki számára.

Az ultrahangos zsírbontást  már több mint egy évtizede használják a szépségcentrumokban, immáron éve pedig a Forever Slim  első otthoni zsírbontó gépbe,  is sikerült beépíteni ugyanezt a technológiát. Tehát szalon erősségű géppel feszesítheted, formálhatod és  karcsúsíthatod a tested.

A professzionális készülékekkel megegyező hatékonyságot garantálja:

 1. azonos működési elv (kavitáció),
 2. azonos technológia (fókuszált ultrahang)
 3. azonos frekvencia (40.000Hz) és
 4. személyre szabott kezelés (testreszabottan állítható kezelési idő és intenzitás) garantálja!
 5. CE minősítés,
 6. ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés
 7. részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 8. 1 éves teljeskörű magyarországi garancia.

 Forever Slim  készülékkel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek, például magas költségek, időpont-egyeztetés, idő beosztásunk felborítása és kiszolgáltatottságunk nélkül!

Az otthoni zsírbontás

 • olcsó: a megvásárolt gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • diszkrét: mert a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.
 • kényelmes: hiszen bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

Ne feledje! A Forever Slim hatása kúraszerű, otthoni kezelések elvégzése után lesz igazán látványos, egy két kezelés után azonnali fogyással nem számoljon! Az otthoni kezelések eredményei is egyénileg eltérőek lehetnek – ebből adódóan nem garantált az egyének használat során ugyan az az eredmény elérése – hiszen mindannyian mások vagyunk. Bővebben terméktájékoztatókat a “Forever Slim zsírbontó” menüpont alatt olvashat.

Forever Slim ultrahangos, kavitációs otthoni zsírbontó és cellulitkezelő gépet üzletünkben azonnal vagy webáruházunkban is megvásárolhatja, raktárunkról azonnal szállítjuk.

Pure Store – senseofbeauty.hu webáruház

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.