Király Linda legújabb titka?!

Király Linda legújabb titka?!

Most le leleplezzük Király Linda legújabb titkát, mitől fiatalodik arcbőre nap mint nap. (címlap fotó forrás:life.hu)

A Newa™ egy klinikailag igazoltan, hatékony otthoni ránctalanító készülék, amely az egyedülálló orvosi 3DEEP® arcfiatalítás biztonságos otthoni elvégzését teszi lehetővé. A Newa™ pontosan ott hat, ahol a kollagén termelődik. Hatóanyagok nélkül, pusztán a 3DEEP® kezelés erejével fokozza a kollagéntermelést.

Professzionális arcfiatalítás otthon is

newa-275x250-senseofbeauty-hu

A Newa™ 3DEEP® az orvos-esztétikai gépek egyik vezető gyártójának, az izraeli EndyMed-nek az innovációja. Ugyanazt az orvosi 3DEEP® ránctalanító technológiát építették bele, amelyet bőrgyógyászati klinikáknak gyártott profi gépeikben is használnak.

Király Linda és a Newa 3DEEP ránctalanító a Több mint TestŐr c. műsorban

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék…

 látványosan megemeli az arc kontúrját.
Sok nőnek és férfinak okoz  gondot a bőr megereszkedése, amely otthoni módszerekkel nehezen kezelhető.  A Newa™ klinikai tesztjei az áll vonalában a bőr közel 10%-os megemelkedését jelezték, az arcbőr rugalmasságában pedig 48%-os javulást mutattak.*

 ténylegesen csökkenti a ráncokat.
A Newa™ klinikai tesztek során átlagosan 36%-kal csökkentette a ráncokat egy havi aktív kezelést követően. Az eredményeket a bőr kollagén-tartalmának műszeres mérése és nagy felbontású fényképek is igazolták.

newa-ranctalanito-velemeny-sztarok-senseofbeauty-hu

A Newa™ már számos nőnek – köztük több hírességnek, újságírónak, bloggernek – segített látványosan megemelni arckontúrját és csökkenteni ráncait!

 azonnal feszesíti a bőrt.
Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb tesztelő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.** Tehát a Newa™ fontos események előtt is szebbé varázsolhatja arcát!

* A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, 12 hét után: 9,28%. A rugalmasság növekedésének mértéke, műszeres mérések  alapján:  12 hét után 48,86%. **A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, azonnal a kezelés után: 1,58%. A tesztelők véleménye az első kezelése után: 77,8%-a  feszesebbnek, 86,7%-a fiatalosabbnak és frissebbnek érezte és látta bőrét.  Forrás: Newa klinikai tanulmányok

Newa_Arckontur_Molino

Newa_Arckontur_Molino