Nincs veszve semmi! Kavitációs zsírbontás: tartós megoldás, férfiaknak is! – mondja Dr. Gulyás Tamás orvos, életmódszakértő. Szerinte ilyenkor különböző biofizikai alakformáló eljárásokat sem ördögtől való bevetni a cél érdekében. A ma elérhető módszerek közül valószínűleg a kavitációs zsírbontás a leghatékonyabb. És hihetetlenül népszerű is, hiszen a zsírleszíváson kívül ez az egyetlen eljárás, ami a bőr alatti zsírsejteket végleg eltávolítja, így kiküszöböli a jojó-szindrómát.

Az összes többi módszer – legyen szó alakformáló eljárásokról, diétáról, vagy edzésről –csak a zsírsejtek térfogatát csökkenti, így a plusz centik később könnyen visszatérhetnek a problémás zónába.

zsirbontas-otthon-ferfiaknak2

Forever Slim ultrahangos, kavitációs otthoni zsírbontó már a férfiak körében is népszerű!

„Ha egy testrészünkön akár öröklött, akár hormonális okok miatt mindig makacsul megmarad a zsírpárna, akkor a zsírsejtek végleges eltávolítása jelenthet igazi megoldást. Bár a megmaradó zsírsejtek mérete ilyenkor is tud növekedni, ez csak a test extrém hízásakor okoz gondot” – hangsúlyozza a szakember.

foreverslim-zsirbonto-kupon

Dr. Guylás Tamás szerint „Jó hír, hogy a zsigeri zsír aktívabb szövet, így jól reagál a diétára és a testedzésre. Azonban a bőr alatti zsírról sem szabad megfeledkezni, hiszen ez az, ami látványosabb. Természetesen a bőr alatti zsír sem egy élettelen zsírcafat, annak is megvannak a funkciói, de nem olyan aktív, mint a mély társa, így diétára lassabban reagál”.

Van egyszerűbb megoldás!

A Forever Slim ISO Medical Class 13485 ultrahangos zsírbontó, cellulitkezelő  egy kompakt kivitelezésű kavitációs zsírbontó készülék, amely a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

A Forever Slim nem a zsírsejtek méretét csökkenti, mint pl. a fogyókúra vagy a sport, hanem kavitációval VÉGLEG eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel gátat vet a későbbi visszahízásnak, azaz a jojó-szindrómának!

zsirbontas-hasrol-ferfiaknak1

Már néhány kezeléstől teljesen eltűnhet a narancsbőr, 1 kúra után pedig látványos ruhaméret-csökkenést érhetünk el a kezelt területen. Ez a módszer (a koplalással ellentétben) az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

Uraim! Tehát Harcra fel! Zsírsejtek sírjatok!

Az eredmény nem fog elmaradni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.