Klinikai tanulmányokat számos ránctalanító termékkel (pl. ránctalanító krémekkel) végeznek, ám azok gyakran csak a résztvevők szubjektív véleményén, vagy kémcsőben végzett teszteken alapulnak. Így a „klinikailag igazolt” megjelölés egy-egy terméken nem feltétlenül jelent valódi hatékonyságot.

newa-senseofbeauty-hu

Szabadalmaztatott technológia, klinikailag bizonyított hatékonyság

A Newa™ otthoni ránctalanító készülék az EndyMed szabadalmaztatott 3DEEP® technológiáját használja, amely napjaik igen eredményes és kedvelt eredményes non-invazív (kés és tű nélküli) rádiófrekvenciás ránctalanító eljárása. A 3DEEP technológiát számos esztétikai centrum professzionális ránctalanító készülékében használják világszerte, és nem régiben a Newa™ otthoni készülékbe is sikerült beépíteni. Ezt 2013-ban Edison-díjjalis elismerték!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyságát azonban igen összetett, objektív műszeres méréseken és számítógépes fotóanalízisen alapuló kontrollált klinikai vizsgálatok igazolják!

newa-ranctalanitas-kollagentartalom-senseofbeauty-hu

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készülék hatékonyságát már több, független bőrgyógyászok bevonásával végzett klinikai tanulmány is igazolta! Ismerje meg a legfrissebb vizsgálatok fényképekkel és objektív, műszeres mérésekkel igazolt eredményeit!

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszerátlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.Mérésekkel és fotókkal igazolt eredmények!

newa-otthoni-ranctalanito-gep-senseofbeauty-hu

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék klinikai tanulmányának eredményei az alábbi méréseken és értékeléseken alapulnak:

  • nagy felbontású fényképek számítógépes analízise
  • a bőr keménységének, rugalmasságának műszeres mérése (cutometer)
  • a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése (siascope)
  • 3 független bőrgyógyász szakorvos vizuális értékelése
  • a résztvevők tapasztalatai, megfigyelései

Garantáltan biztonságos kezelés

A Newa™ nemcsak CE jelzéssel, hanem  FDA tanúsítvánnyal is rendelkezik, tehát otthoni használata az USA Gyógyszerügyi Hatósága szerint is kockázatmentes. A készülékbe több biztonsági szenzort építettek be, így működtetéséhez nincs szükség szakemberre. A zökkenőmentes használatot részletes, magyar nyelvű használati útmutató, valamint a kezelést pontról-pontra bemutató videó segíti.

newa-kezeles-4-senseofbeauty-hu

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel végzett klinikai tesztelésben 69 fő vett részt (37-65 évesek). Ők 1 hónapon keresztül önállóan, saját otthonukban használták a Newa™ ránctalanító készüléket. Az 1 hónapos bőrfiatalító kúra ideje alatt hetente, a kezeléseket követően pedig 1 illetve 3 hónap elteltével végeztek utánkövetést a résztvevőkön. Ennek során minden alkalommal nagy felbontású fényképek készültek, valamint speciális bőrgyógyászati tesztek és műszerek (siascope, cutometer) segítségével mérték a résztvevők bőrének változását. Az eredményeket 3 független bőrgyógyász szakorvos a fényképek számítógépes analízisét követően értékelte ki, a Fitzpatrick ránc és elaszticitás skála használatával. A résztvevők kérdéssorokra is válaszoltak, értékelve a használhatóságot, az elégedettséget és a szubjektív hatékonyságot.

newa-kezeles-2-senseofbeauty-hu

A Newa™ 3DEEP® tesztelésének eredményei

Összesen 62 résztvevő fejezte be a kezelési sorozatot és az utánkövetéses vizsgálatokat. A tanulmány mind a ráncok megjelenését, mint a bőr rugalmasságát tekintve jelentős javulást mutatott. A résztvevők 91,93; 96,77 illetve 98,39%-ánál a 3 független orvos legalább 1 pontos csökkenést tapasztalt a Fitzpatrick skálán.

A résztvevők általános elégedettsége is igen magas volt, bármilyen mellékhatás, vagy kellemetlenség nélkül.

newa-3deep-hexapolaris-radiofrekvencia-mukodes

Kedvet kaptál hogy feszesebb rugalmasabb bőröd legyen? Jobban szeretnél kinézni?

A megfelelő szépségápolási megoldást megtalálni sosem könnyű. Hogy minden vásárlónk maximálisan elégedett legyen döntésével, bemutatótermünkben és viszonteladóinknál lehetőséget biztosítunk a Newa™ otthoni ránctalanító gép ingyenes tesztelésére. Díjmentes próbakezelésre Ingyenes próbára ide kattintva jelentkezhet

Viszlát ráncok!

Itt az ideje hogy beszerezd saját Newa készülékedet!

Sense Of Beauty Shop

1037 Budapest, Bokor u. 2. +36 20 9325 880 info@senseofbeauty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.