A szépség törődést igényel!

A Newa™ 3DEEP® egy izraeli fejlesztésű ránctalanító készülék, amely napjaink igen népszerű bőrfiatalító kezelésének, a rádiófrekvenciás bőrmegújításnak kényelmes otthoni elvégzését teszi lehetővé.

Ránctalanítás – hatóanyagok nélkül!

A ráncok kialakulásának okai lehetnek a bőr kollagén-termelésének csökkenése, valamint a meglévő kollagén-rostok megnyúlása. A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás hőenergia e folyamatok ellen hat.

A meglévő kollagén-rostokat rögtön összerántja,
így már az első kezelés is feszesebbé teszi a bőrt.

 Új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket,
ezáltal beindítja a bőrmegújulás természetes folyamatát.

Miután megnő a kollagén-rostok száma, a bőr visszanyeri tartását, sokkal feszesebb lesz, a ráncok pedig ténylegesen csökkennek. Injekció és szérumok bejuttatása nélkül! Tehát a Newa™ ránctalanító hatása nem ideiglenes hidratálásnak vagy töltőanyagoknak, hanem a bőrünk által megtermelt saját kollagénnek köszönhető.

Bizonyított hatékonyság: 36%-os ránccsökkenés

ranctalanitas-biro-ica-newa-senseofbeauty-hu

“Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.” Bíró Ica

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyságát olyan kontrollált klinikai tanulmány bizonyítja, amelynek eredménye objektív műszeres mérések, fotóanalízis és független bőrgyógyászok értékelése mellett született meg. A tanulmány egyedülállóságát jelzi, hogy egy szakmailag lektorált bőrgyógyászati szaklapban* is megjelent!

*“Home Based Wrinkle Reduction Using a Novel Hand held Multisource Phase-controlled Radiofrequency Device”; Neil S. Sadick MD;  Yoram Harth MD; Hanna Levy, PhD; Avner Shemer MD. Journal of Drugs in Dermatology, 2014 november

newa-ranctalanitas-kollagentartalom-senseofbeauty-hu

Műszeres mérések 4-8 hét után a kollagéntartalom 2-4%-os növekedését mérték. (30 év felett a bőr kollagéntartalmának 1-2%-át veszíti el évente!)

látható lifting hatást nyújt.
Sok nőnek okoz gondot a bőr megereszkedése, amely otthoni módszerekkel sajnos nehezen kezelhető.  A Newa™ klinikai tesztjei az áll vonalában a bőr közel 10%-os megemelkedését jelezték, az arcbőr rugalmasságában pedig 48%-os javulást mutattak.*

ténylegesen csökkenti a ráncokat.
A Newa™ klinikai tesztek során átlagosan 36%-kal csökkentette a ráncokat egy havi aktív kezelést követően. Az eredményeket a bőr kollagén-tartalmának műszeres mérése és nagy felbontású fényképek is igazolták.

azonnal feszesíti a bőrt.
Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb tesztelő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.** Tehát a Newával fontosabb események, találkozók előtt is szebbé varázsolhatja arcát!

Newa-ingyenes-teszt-senseofbeauty-hu

* A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, szakértők vizuális értékelése alapján. 12 hét után: 9,28%. A rugalmasság növekedésének mértéke, műszeres mérések (cutometer) alapján:  12 hét után 48,86%.

**A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, szakértők vizuális értékelése alapján, azonnal a kezelés után: 1,58%. A tesztelők véleménye az első kezelése után: 77,8%-a  feszesebbnek, 86,7%-a fiatalosabbnak és frissebbnek érezte és látta bőrét.  Forrás: Newa Clinical Study Highlights

horvath-eva

„Egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.” Horváth Éva, szépségkirálynő

Fájdalommentes ránctalanítás otthon, kényelmesen!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel végzett kezelés nem fájdalmas, leginkább egy meleg arcmasszázshoz hasonlít. Ráadásul otthon, kényelmesen, akár esti tévénézés, vagy zenehallgatás közben is végezhető, így igazán kellemes relaxáló esti program lehet.

Napi 4 perc a bőrmegújulásért

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító géppel a kezelési idő mindössze 4 perc területenként. A kúra megkezdése előtt csupán azt kell eldönteni, hogy pontosan mely zónákat szeretnénk ránctalanítani, és ezeket fel kell osztanunk kezelési területekre.

newa-akcios-ajanlat-senseofbeauty-hu

1 kúra = látható ránctalanító hatás

Mint minden rádiófrekvenciás eljárást, úgy a Newa™ 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás kezeléseket is kúraszerűen kell végezni.

newa-otthoni-ranctalanito-gep-kezelesi-teruletek-senseofbeauty-hu

Bármely, vagy akár az összes terület kezelhető, orca felső alsó része, áll és toka, nyak és dekoltázs problémás területei.

Egy kúra összesen 20 kezelést – 1 hónapon keresztül heti 5 kezelést – jelent, ám a bőr újraépülésének folyamata a kezeléssorozat befejezésekor nem ér véget!

A bőrfiatalodás – vagyis a fokozott kollagén-termelődés – 3-6 hónapon keresztül tovább folytatódik és a ráncok tovább csökkennek. Ebben az időszakban hetente 2 kezelést ajánlott végezni, de akár félre is lehet tenni a készüléket. (Ebben az esetben évente javasolt megismételni az 1 hónapos kúrát.)

newa-3deep-senseofbeauty-hu

A Newa az orvos-esztétikai gépek egyik vezető gyártójának, az EndyMed Medicalnak az innovációja. Ugyanazt a 3DEEP® technológiát építették bele, amelyet professzionális rádiófrekvenciás készülékeikben is használnak.

Miért bízhat a Newa™ otthoni ránctalanító és bőrfiatalító gépben?

  • Független bőrgyógyászok által is értékelt klinikai tanulmányok
  • Edison Innovation Díjas (2013, orvostudomány/esztétika kategória, bronzérem) termék
  • Nem csak CE jelzéssel, hanem FDA-minősítéssel is rendelkező eszköz
  • Orvosi-esztétikai készülékek gyártójának a fejlesztése, így valóban professzionális technológia parányi gépben
  • Plasztikai sebészek és bőrgyógyászok is ajánlják, mint otthoni ránctalanítót és bőrfiatalítót
  • 2 év garancia, egyedi sorszámozott nyilvántartott gépek
  • Magyar nyelvű használati útmutató, valamint bemutató DVD, melyek segítségével bárki könnyedén elsajátíthatja a bőrfeszesítő, ránctalanító kezeléseket otthonában.

newa-akcios-ajanlat-senseofbeauty-hu

Viszlát ráncok! Fiatalodjon a NEWA készülékkel Ön is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.