A Safe Laser 500 infra terápiás készülék jótékony hatásairól számos visszajelzés érkezik Dr. Rózsa Károly (MTA doktora) feltalálóhoz, aki időröl-időre megosztja ezeket a véleményeket, publikálja mások számára is acélból, hogy egy adott betegségből és sérülésből a gyógyuláshoz vezető úthoz különleges alternatív terápiás lehetőségek is segítségre lehetnek.

Június 23-án esés következtében darabosan tört a vállcsontom, szerencsére a helyén maradt, nem mozdult el.

A traumatológián megröntgenezték, majd rögzítő kötés… stb.
Az esés napján már lézerezni kezdtem a vállamat, karomat a Safe Laser 500 Infrával.
Az egy hetes kontroll után saját felelősségemre egy levehető kötést kaptam. Folyamatos lézerezés mellett 3 hét után óvatosan használni kezdtem a sérült bal karomat is.

A lézerezésnek köszönhetően aug. 10-től, gyógytorna nélkül istökéletesen tudom használni a karom, illetve annyit pontosítok, hogy úszni nem tudok, de a háztartási munkát, a 2 éves unokát, a kerti kapálást teljeskörűen, fájdalom nélkül el tudom látni.

Már számolni sem tudom, hány esetben segített rajtam a lézerkészülék. Az elviselhetetlen fájdalommal járó sarokcsontgyulladást, a térdemben a porckopást, legutóbb a csonttörést gyógyította. 67 évesen nem vagyok ücsörgésre kényszerítve, hanem élhetem tovább fájdalom mentesen a fiatalkori, mozgékony életformámat.

Ismét csak megköszönni tudom Önöknek!
Minden jót kívánva küldöm baráti üdvözletemet az egész Családnak:
J.Z. Györgyi
Pécs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.