Safe laser

A safe light laser (SLL) egy magyar szabadalmazott technológia, amely Dr. Rózsa Károly (az MTA Doktora) nevéhez fűződik. A Safe Laser készülék, lágy lézerterápia minden előnyével rendelkezik a szem károsodásának esélye nélkül otthon is használható orvostechnikai eszköz. A lézerterápia a regenerációs folyamatok gyorsítását, a sebgyógyulás serkentését, a szövetek sejtjeinek jobb tápanyagfelvételét, a sejtmembránok felületi feszültségének növelését, fájdalomcsillapítást és ödémacsökkentést, illetve keringés fokozódást foglalnak magukba.

kezeles-menete

Safe Laser felhasználási területei

A lágylézer terápia stimulálja a sejtek működését, elősegíti az új, egészséges sejtek növekedését a kezelt területen. A polarizált és koherens lézersugár egy bizonyos hullámhossz-tartományban segíti a sejteken belüli biokémiai folyamatokat, például a kollagén  termelést, valamint javítja a vérkeringést.

A lágylézer kezelés teljesen biztonságos, így otthonunkban is kényelmesen használhatjuk. A kezelés során nincs hőérzet, fájdalom és nincsenek mellékhatásai sem. Orvosi klinikákon és magas színvonalú kozmetikai szalonokban évtizedek óta használják kiemelkedő eredményekkel a lágy lézereket.  A lágy lézer magyar szabadalom, az új lézerterápiás eszközöknek  köszönhetően ( SLL – safe laser light = biztonságos lézer fény ) az így előállított lézerfény egy viszonylag nagy szórófelületről lép ki, nagy széttartása van, így a szemlencse nem tudja kis fényfoltra fókuszálni, ezért az ideghártyán és a látóidegeken nem tud sérülést okozni. Azonban a szembe továbbra sem javasolt belevilágítani vele, de a hagyományos lézerekkel történő balesetek (véletlen pár pillanatig történő szembe jutás) nem fordulhatnak elő. Így aztán ezzel a készülékkel már a lézerszemüveg használata sem kötelező.

A lézer használata nagyon egyszerű. A készüléket a kezelendő területre irányítjuk vagy ráhelyezzük, és ezt követően csak be kell kapcsolni! Ha lejárt a kezelési idő az adott területen, csak át kell helyezni újabb területre! Minél távolabb tartja a felülettől a lézert, annál nagyobb lesz a fénykör és annál hosszabb kezelési idő szükséges. Mindig csak tiszta bőrfelületen használja a készüléket!

A Safe Laser  lézer terápia ismert és elfogadott eljárás az orvosi és kozmetikai körökben is. A megfelelő diagnózist és a szükséges eljárást mindig orvosnak vagy szakképzett kozmetikusnak kell meghatároznia.

Számos jótékony hatásáról ismert Safe Laser készülék orvostechnikai eszköz, így egészségpénztárban is elszámolható.

A lézer készülékeket személyesen megrendelheti üzletünkben, ahol fizethet akár SZÉP kártyával (3-as zseb) is,valamint webáruházunkban is megvásárolhatja bankkártyával, átutalással vagy utánvétellel is fizethet. 1-2 napon belül kiszállítjuk!