A SAFE LASER

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRBAN ELSZÁMOLHATÓ

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ! 

Safe Laser 30 és Safe Laser 150 általános leírás A Safe Laser 30 és Safe Laser 150 egy II.a. kockázati osztályba tartozó orvostechnikai eszköz (4/2009.(III. 17.) EüM rendeletet alapján).

A készülékeknek egy új, szabadalommal védett különleges lézer fényforrása van, mely a többi lézerekhez hasonlóan poláros, koherens, monokromatikus fényt sugároz, de a hagyományos lézerekkel ellentétben a fénye nem párhuzamos és optikailag sem lehet pontszerűvé fókuszálni.

Ezt az új technológiát hívjuk “Safe Laser”-nek (SL) azaz “Biztonságos Lézer”-nek. (Szabadalom iktató szám: 2103448) A Safe Laser 30 és 150 lézer lámpa szemre veszélytelen, mivel a fény egy viszonylag nagy szórófelületről lép ki, nagy széttartása van, így a szemlencse nem tudja kis fényfoltra fókuszálni, ezért az ideghártyán és a látóidegeken nem okoz sérülést.

Biztonságos lézer fénye miatt alkalmas az otthoni felhasználásra is.

A lézerek speciális fényforrások, melyek biológiai hatásukat tekintve 2 nagy csoportba oszthatók: Nagy teljesítményű = “kemény-lézerek” (sebészeti lézerek ) Kis teljesítményű #= “lágy-lézerek“ (gyógyhatású lézerek)

A Safe Laser 30-as és 150-es készülékek a “lágy-lézerek” csoportjába tartoznak.

A “lágy-lézereknek” két alapvető jótékony hatása van az emberi szervezetre: 1. Biostimulációs hatás 2. Gyulladást kísérő fájdalom csökkentő̋ hatás

A lézeres fényterápia alkalmazási területei: Az előzőekben felsorolt jótékony biológiai hatások miatt ma már számos területen alkalmazzák a lézeres terápiát: 1. Bő̋rgyógyászat 2. Kozmetológia 3. Sportorvoslás 4. Reumatológia 5. Fogászat 6. Fül-orr-gégészet 7. Diabetológia (fekélyek)

Szerződött egészségpénztári partnereink kártyáival: MKB, OTP, MEDICINA, PRÉMIUM is kényelmesen fizethet üzletünkben, de amennyiben más egészségpénztári szolgáltatóval van szerződésben, úgy  a vásárlásról egészségpénztári számlát tudunk kiállítani az eszköz elszámolásához.

Amennyiben szükséges, az egészségpénztári elszámoláshoz, EK Tanusítvány No.: 144446-13-08-16

safe_laser_dr_laser_lagylezer_tanusitvany_safelaserbudapest_hu