SHE Best Hair Hungary Termékek

she-best-hair-hajapolok-275x250-senseofbeauty-hu
she-best-hair-hajformazok-275x250-senseofbeauty-hu

SHE Best Hair Hungary Termékekről

A tökéletes frizura tartós, amely otthon is professzionális ápolást igényel. Exkluzív fodrászati termékeket kínál a SHE®, amely segítségével frizurája olyan gyönyörű, mintha naponta fodrász készítené el.

Kulcsár Edina is tesztelte a nagyon innovatív, kerámia és turmalin hajvasalót a SHE® SUPREME –t, amely a legfejlettebb hajvasaló manapság a piacon.

she-logo-senseofbeauty-hu

Kulcsár Edina magyar modell, műsorvezető és divattervező. Több szépségversenyen vett részt, 2014-ben megkoronáztak Miss World Hungarynak, Ő képviselte hazánkat a 2014-es világversenyen ahol a koronázáskor első udvarhölgy és Miss Európa lett.2015 márciusában szerepelt a Casanova Night Musicalben. 2015-ben az Aktív és a Több mint Testőr társműsorvezetője lett.2016-ban elindította saját mentorprogramját és ruhamárkáját. 2017-ben az Élet-forma társműsorvezetője lett.

kulcsar-aedina-she-supreme-1-she-best-hair-senseofbeauty-hu

A népszerű modell-műsorvezető elégedetten nyilatkozott : eddig csak fodrász után volt ilyen fényes és egészséges a hajam, de mióta a SHE Best Hair Hungary hajvasalóit használom, bármikor tükörsima frizurát tudok magamnak készíteni (akár az irodában, munka közben is). A Supreme hajvasaló mindig a kocsimban van, hiszen ezzel percek alatt ki tudom egyenesíteni a hajamat, a She folyadéka pedig (amivel meg kell “etetni” a hajvasaló tartályát nem csak ápol, de véd a káros hatások ellen is.

kulcsar-aedina-she-supreme-she-best-hair-senseofbeauty-hu

A SHE termékek hosszú évek óta bizonyított magas minősége segít mindazoknak – legyen az fodrász vagy magánember – abban, hogy frizurája a lehető legszebb legyen.

A SHE hajápolási termékek kizárólag természetes alapanyagokkal dolgoznak, a haj egészséges és tökéletes szépségéért.

SHE Best Hair termékek hivatalos forgalmazója a SENSE OF BEAUTY SHOP

SHE® – made in italy

Bemutató Videók

Black Titánium Hajvasaló

Supreme Hajvasaló

Cosmoprof Bologna 2015

Kulcsár Edina