Síeléskor is elengedhetetlen útitárs télen

Télen nem csak az időjárás viseli meg érzékeny arcbőrünket, hanem a fűtési szezon is. Ha sokat tartózkodunk kint a szabadban, sportolunk, sétálunk arcbőrünk védelme elengedhetetlen. Nem is gondolnánk, a külső belső hőmérséklet változása vagy ha csak központi fűtéses lakásban tartózkodunk, bőrünk veszít a nedvességtartalmából és a nyáron felhalmozott ásványi anyag és vitamin tartalmából.

A hideg- meleg váltakozásától arcbőrünk kipirosodik, kiszárad, mikrosérülések alakulnak ki, amelyek szélsőséges esetben akár ekcémaszerű tüneteket is okozhatnak. Megfelelő arcápolással azonban megelőzhetjük a bőrproblémák kialakulását, és a téli időjárási körülmények között is megőrizhetjük arcbőrünk puhaságát.

Royal Jelly arcápoló család – Germaine De Capuccini, amely kétféle nappali arckrémmel normál-száraz és extra záraz bőrűeknek nyújt segítséget az arcápolásban egy kíméletes arctisztító tejjel.

Nappali krém, amely azonnal felszívódik, kitűnően rugalmassá teszi a bőrt. Megőrzi a hámsejtek kohézióját.        A természet 2 hatóanyaggal ajándékozott meg bennünket: Méhpempő és Fu tea kivonat. Ez a két anyag – sok egyéb kiegészítő összetevő mellett- megóvja a bőrt a káros külső agresszorokkal szemben. A krém használatát követően a bőr feltöltött, selymes tapintású, természetes fényű és tónusú lesz. Eltünteti a fáradtság apróbb jeleit, megóvja a bőrt a korai öregedéstől. A kettős hatású tisztító te és tonik hatékonyan és finoman eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. 2 hatás 1 lépésben. A tisztító tej felszívódik a bőrben és egy könnyű tonikká alakul át, a bőr friss, tiszta és puha lesz.

Megvásárolható üzletünkben és webáruházunkban is egyaránt a Royal Jelly – Germaine De Capuccini arcápolók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.