Szállítási feltételek

 

 

A megrendelt áru, a vásárló által megadott címre történő kiszállíttatást a Magyar Posta ZRt. szolgáltatásával végezzük. Amennyiben nem tartózkodik otthon, a csomagértesítő szerint átveheti a Posta által a küldemény érkezésének értesítőjén megjelölt címen (adott postahivatalban).

Szállítást (csomagküldést) a megvásárolni kívánt áru ellenértékének beérkezését követően teljesítünk - pl.: átutalás esetén - amely átlagosan 1-3 banki munkanap is lehet függően attól, hogy az átutalást az adott nap melyik időszakában teljesítette. Bankkártyás és utánvételes fizetés esetén a kiszállítást azonnal indítjuk, 1-2 napon belül teljesítjük. A Sense Of Beauty Shopnak nem áll érdekében az áru küldésének késleltetése, raktáron lévő termékek esetében a választott kiszállítási módnak megfelelően küldjük a csomagot! Egyes termékek külső raktárból érkeznek, így azok küldését csak a beérkezést követően tudjuk teljesíteni, így előfordulhat, hogy egy rendelés két részletben érkezhet meg, azonban a megrendelőnek ezért nem kell dupla költséget fizetnie.

Bizonyos termékeknél illetve akciós - ingyenes szállítási kupon - időszakokat kiragadva vagy összeghatárhoz kötve díjmentesen is szállíthatjuk a megrendelt termékeket, de olyan is előfordulhat, hogy egy megrendelésen belül az áruk egy része díjmentes másik része díjköteles.

A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően attól függ melyik fizetési és szállítási lehetőséget választotta a megrendelt áru kiszállítására:

Magyarországon belül:

Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft (1-2 munkanap, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén választható 30.000Ft alatti rendelések esetén)

Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( független a vásárlás értékétől, 1-2 munkanap. a kiszállítást végző cég munkatársánál készpénzben vagy bankkártyával egyenlíti ki az áru értékét)

Átutalásos fizetés esetén a kiszállítást akkor kezdjük meg, ha a rendelés értéke bankszámlánkra megérkezik!

Tapasztalatok alapján csomagjaink 98%-a H-P 24 órán belül célba érnek!

Személyes átvétel esetén, az előre kifizetett termékeket - üzletünk mint átvételi pont - 10 napig tárolja a megrendelt termékeket. Ezt követően utánvétellel kiszállítjuk a rendelést 1.950Ft, amely a csomag átvételekor a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki.

30.000Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód választása esetén!

ingyenes-szallitas-senseofbeauty-hu

Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STORE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu  Hétfőtől – Péntekig 12:00-19:00 között, nyitvatartási rend honlapunkon az "elérhetőségek" menüpontban megtalálható! Személyes átvételnél üzletünk átvételi pontnak minősül, így csak az előre kifizetett rendeléseket tudjuk átadni!

Szállítási feltételek egyéni emailben történő megrendelés esetén - például külföldre történő szállítást kér -  a kiszállítás költségét a megrendelés visszaigazolásával egy időben emailben tájékoztatjuk!

Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2020.július 6-tól érvényesek a visszavonásig!