Az egyedülállóan magas villanószámmal rendelkező DESSA PLUS IPL 300 szőrtelenítő, otthoni tartós szőrtelenítő gépet direkt otthoni használatra fejlesztették ki. Hatékonysága és rugalmas használata miatt egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a nők és a férfiak körében is.

pipaEgyedülálló villanásszám kijelzővel 300.000 villanás számmal

pipaTartós szőrmentesség az év 365 napján

pipaSzőrbenövés, gyulladás és borosta nélküli szőrtelenítés

pipa80%-os szőrzetcsökkenés + a megmaradó szálak is pihévé gyengülnek

A DESSA PLUS IPL teljes mértékben kielégíti a mai modern nők vágyait! Sőt, a férfiakét is! Bizony, napjainkban nemcsak a hölgyektől várható el az ápolt külső! Az urak számára viszont fontos a diszkréció, hiszen ők többnyire feszengenek egy kozmetikai szalonban. De ennek vége! Nincs több kínos kérdés,nincs több zavarba ejtő szituáció a kozmetikában!

dessa_ipl-szortelenites-doboz-768x402-senseofbeauty-hu

Új Dessa Plus szőrtelenítő, egyedülálló villantásszám kijelzővel

 

 

A DESSA PLUS IPL-lel saját otthonunk kényelmében, saját időbeosztásunknak megfelelően, játszikönnyedséggel kezelhetjük magunkat; diszkréten, a 4 fal között:

pipabúcsút inthetünk az idegörlő szőrtelenítési procedúráknak!

pipaelfelejthetjük a szőrbenövéseket, a piros pöttyöket és a fájdalmat!

pipasoha többé nem kell szégyenkeznünk szőrös testrészeink miatt!

pipanem kell aggódunk a megjelenésünk miatt, mindig szőrtelenek, ápoltak és magabiztosak leszünk!

piparandi vagy wellness hétvége előtt nem kell idegesen a fürdőszobába rohannunk szőrtelenítés ürügyén,         tulajdonképpen bármilyen spontán programra szemrebbenés nélkül igent mondhatunk!

pipanem kell azon gondolkoznunk, hogy felvegyünk-e szoknyát vagy ujjatlan felsőt!

pipagyors és látványos eredmény: 3-5 kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés

pipatartós: a kezeléssorozat eredménye az éveken át tartó szőrtelenség

desssa-ipl-villanassszam-felsorolas-senseofbeauty-hu

300.000 villanása révén, amely számlálón nyomon követhető a legjobb ár/érték arányú készülék a magyar piacon! A DESSA PLUS IPL-t hosszú éveken át nyugodtan használhatjátok családi/baráti körön belül, mindenféle rejtett költség, pl. drága izzócsere nélkül. Ezzel a rizikómentes egyszeri beruházással nemcsak rengeteg pénzt, hanem időt és energiát is spórolhat az egész család. Kényelmes, diszkrét: vezeték nélküli használat, saját otthonodban szépülhetsz, akár este 11-kor, vizslató szempárok nélkül!
dessa-ipl-3kep-senseofbeauty-hu

rugalmas és gyors használat: vezeték nélküli, könnyű, kisméretű, és 3 cm2-es villanóablakának köszönhetően a kezelési idő 1 perc és 30 perc között mozog.

biztonság és zéró fájdalom: 5 fokozatos fényerősség állítás bőrtípustól függően + túlmelegedés érzékelő + intenzitás-memória + szemüveg + számtalan minősítés (CE minősítés, FDA tanúsítvány). A készüléket érzékeny bőrűek is használhatják: legyen az láb, hónalj, kar, intim zóna, hát vagy arc – a DESSA PLUS IPL nem ismer akadályt!

Az Új Dessa Plus Ipl szőrtelenítő megvásárolható üzletünkben

PURE STORE 1037 Budapest, Bokor utca 2.

webáruházunkban – www.senseofbeauty.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.