media-3tech-4tech-senseofbeauty-hu

Mindig arról ábrándozik, hogy zsírpárnái örökre eltűnnek, ám az összes, gyors fogyást ígérő csodadiétának jojó-effektus a vége? Akkor most a lehető legjobb helyen jár! Eláruljuk, hogyan számolhat le végleg zsírsejtjeivel, saját otthonában, éhezés nélkül!

Miért nem működnek a sztárdiéták?

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma az ember élete során nem változik. Ha fogyunk, vagy hízunk csupán térfogatuk nő vagy csökken. Ráadásul a gyors fogyást ígérő, drasztikus diéták után a zsírsejtek intenzívebben növekszenek. Ez a jojó efektus. A gyakorlott fogyókúrázóknak nem kell bemutatni.

forever-slim-biro-ica-senseofbeauty-hu

A gyors fogyás hogyan lehet tartós?

A gyors fogyásra és a „jojózás” kivédésére korábban két megoldás létezettÁllandó diéta és rendszeres sportolás, vagy zsírleszívás. Egyik sem könnyű, ráadásul örökre csak az utóbbi képes eltüntetni a zsírsejteket, ami – műtét lévén – bizonyos kockázatokkal is jár. Szerencsére ma már létezik egy sokkal egyszerűbb, teljesen fájdalommentes eljárás is, amely a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújt, ugyanis VÉGLEG eltünteti a zsírsejteket! Ez a módszer az ultrahangos zsírbontás, amit sokan – kissé pontatlanul – ultrahangos zsírleszívásként is emlegetnek.

Ultrahangos zsírbontás – gyors fogyás, csodaszerek nélkül?

Először is le kell szögeznünk: az ultrahangos zsírbontás nem csodaszer, hanem egy világszerte sikerrel alkalmazott, műtétet nem igénylő eljárás, amelynek hatékonysága tudományosan bizonyított! A módszer „lelke” a kizárólag a zsírsejtekre jellemző frekvenciájú ultrahangrezgés, ami megbontja a bőr alatti zsírsejtek falát, hogy azok tartalma természetes salaktalanító folyamat során távozhasson a testből. Az ultrahangos zsírbontás azért páratlan, mert így nem a zsírsejt mérete csökken, hanem maga a kezelt zsírsejt tűnik el, és később sem keletkezik helyette új.

Az ultragangos zsírbontás egyik legnagyobb vonzereje, hogy gyakran már az első 45 perces kezelés észrevehető eredménnyel jár. A ruhaméret-csökkenés érdekében viszont testtájanként legalább 10 kezelést ajánlott végezni.

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban érjünk el látványos eredményt a ForeverSlimmel, egy 45 perces kezelés során 1 testrészt ajánlott kezelni, pl.: has 45 perc vagy 2 fenékrész 22-22 perc. Tapasztalataink szerint az a legjobb, ha az egész kezelés alatt egyetlen testtájra, kb. 2-3 tenyérnyi területre koncentrálunk, és egészen addig ismételjük a kezeléseket ezen a területen, amíg a kívánt eredményt elérjük. Így lesz leggyorsabban látható a zsírbontás hatása.

A gyors fogyás ára

Akik már kipróbálták az ultrahangos zsírbontást, általában nagyon hatékony és gyors alakformáló módszernek tartják, ám a kezelések magas ára miatt nem tudnak elegendő mennyiségű zsírbontó kúrán részt venni. Ez nem is csoda, hiszen szépségszalonokban az egy testrészre irányuló ultrahangos zsírbontó kúra több mint százezer forintba is kerülhet, és akkor még csak egyetlen területet kezeltünk.

Nemrégiben azonban Magyarországra is megérkezett az első, otthoni használatra tervezett ultrahangos zsírbontó gép, amellyel bárki, a szalonokban kifizetett ár töredékéért bonthatja le magáról a felesleges zsírsejteket.

forever-slim-fogyas-jojo-melkul-senseofbeauty-hu

Forever Slim – az első otthoni ultrahangos zsírbontó

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr kezelő gép a szépségszalonokban használt ultrahangos zsírbontó készülékek „kompakt”, könnyen kezelhető változata, kozmetikusoknak szánt (az otthoni kezeléshez azonban felesleges) elemek nélkül.

A Forever Slim ugyanazzal a módszerrel és azonos frekvencián működik, mint a kozmetikákban használt gépek, ezért a vele végzett ultrahangos zsírbontás hatékonysága ugyanolyan, mintha azt szépségszalonban végeznék.

Gyors fogyás olcsóbban?

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó géppel kihasználhatjuk az ultrahangos zsírbontás összes előnyét, ráadásul mindezt úgy, hogy

  • nem kell kozmetikai szalonba mennünk,
  • csak kb. 10-15 zsírbontó kezelés árának megfelelő összeget kell kiadnunk
  • a gép örökre a miénk marad!

Itt az idő cselekedni ! Zsírsejtek sírjatok! Legyen saját otthoni zsírbontó géped!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.