Extreme Lifting Bőrfeszesítő Sejtregeneráló Kúra

24,400 Ft

/ 5
Cikkszám: 3556500016951.

Termékleírás

Extreme Lifting Bőrfeszesítő Sejtregeneráló Kúra

KRÉM + SZÉRUM Búzamag proteinből kivont komplex ceramidokkal, Sevijjai Narancs kivonattal

Christian Breton

Kiszerelés: 6×3 ml + 15 ml űrtart.tubus

A Christian Breton Laboratórium egy új technológiát alkalmazott a rugalmasságát vesztett arc-nyak-dekoltázs bőrszövetének ápolására, az arckontúr helyreállítására.

Hatóanyagok: Extreme Lifting Sejtregeneráló kúra termékeiben egy búzamag proteinből kivont 3D (térdimenzióban ható) technológián alapuló komplexet kombináltak, ceramidokkal, a Sevijjai Narancs kivonattal.

Ezen speciális összetevők mikro struktúrában, mikro szinteken végbemenő bőrfeszesítést idéznek elő, ahol megvalósul a “személyre szabott” kezelési metódus.

Ennek az az oka, hogy a kezelt személy sejtszerkezetének,illetve bőrének pillanatnyi állapotához viszonyítva megy végbe a bőrfeszesítés és a 3D –térdimenziós kitöltés és sejtregenerálódás.

Használati utasítás:

A terméket reggel és este használja kúraszerűen.

1. Bőrfeszesítő szérum használata: Helyezze a szérum fiolát egy forró vízzel teli pohárba, majd várjon amíg a hatóanyag felmelegszik. Cseppentsen a szérumból 3 cseppet a tenyerébe, és oszlassa el a hatóanyagot az arcán és a nyakán. Masszírozza a kezelendő bőrfelületet.

2. Bőrfeszesítő krém: Helyezze a tubust egy pohár forró vízbe, majd várjon amíg a hatóanyag felmelegszik..Oszlassa el a szükséges mennyiségű krémet az arcon és a nyakon, majd masszírozza a kezelt bőrfelületet.

Vélemények a termékről

Még nincsenek vélemények erről a termékről!

Legyél te az első aki véleményezi a terméket

*

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhat Barion biztonsági fizető kapun keresztül bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja és 30.000Ft felett vásárol, úgy díjmentesen szállítjuk házhoz rendelését. Ha bankkártyával fizet és rendelési összege nem éri el a 30.000Ft értéket, úgy 1.490Ft a házhoz szállítás díja. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő árak csak a webáruházban vásárolt termékekre vonatkoznak, üzletünkben történő vásárlás esetén a termékek ára változhat. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-2 munkanap, mely attól függ melyik fizetési lehetőséget választotta. Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft ( 30.000Ft alatti vásárlás, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén,1-2 munkanap) Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( értékhatártól függetlenül, a rendelés végösszegét a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki,1-2 munkanap) 30.000Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén! Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STOE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu Hétfőtől – Péntekig 13:00-19:00 között, értesítjük telefonon vagy emailen a csomag átvételéről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházban történő vásárlás esetén üzletünk csak átvételi pont, előre kifizetett rendelések vehetőek át! Amennyiben külföldre kér szállítást, úgy kérjük rendelését emailben juttassa el hozzánk. Rendelésének visszaigazolásában tájékoztatjuk a külföldre történő szállítás költségéről. Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2017.02.15-től érvényesek a visszavonásig!