Extreme Lifting Bőrfeszesítő Sejtregeneráló Kúra

24,400 Ft

/ 5
Cikkszám: 3556500016951.

Termékleírás

Extreme Lifting Bőrfeszesítő Sejtregeneráló Kúra

KRÉM + SZÉRUM Búzamag proteinből kivont komplex ceramidokkal, Sevijjai Narancs kivonattal

Christian Breton

Kiszerelés: 6×3 ml + 15 ml űrtart.tubus

A Christian Breton Laboratórium egy új technológiát alkalmazott a rugalmasságát vesztett arc-nyak-dekoltázs bőrszövetének ápolására, az arckontúr helyreállítására.

Hatóanyagok: Extreme Lifting Sejtregeneráló kúra termékeiben egy búzamag proteinből kivont 3D (térdimenzióban ható) technológián alapuló komplexet kombináltak, ceramidokkal, a Sevijjai Narancs kivonattal.

Ezen speciális összetevők mikro struktúrában, mikro szinteken végbemenő bőrfeszesítést idéznek elő, ahol megvalósul a “személyre szabott” kezelési metódus.

Ennek az az oka, hogy a kezelt személy sejtszerkezetének,illetve bőrének pillanatnyi állapotához viszonyítva megy végbe a bőrfeszesítés és a 3D –térdimenziós kitöltés és sejtregenerálódás.

Használati utasítás:

A terméket reggel és este használja kúraszerűen.

1. Bőrfeszesítő szérum használata: Helyezze a szérum fiolát egy forró vízzel teli pohárba, majd várjon amíg a hatóanyag felmelegszik. Cseppentsen a szérumból 3 cseppet a tenyerébe, és oszlassa el a hatóanyagot az arcán és a nyakán. Masszírozza a kezelendő bőrfelületet.

2. Bőrfeszesítő krém: Helyezze a tubust egy pohár forró vízbe, majd várjon amíg a hatóanyag felmelegszik..Oszlassa el a szükséges mennyiségű krémet az arcon és a nyakon, majd masszírozza a kezelt bőrfelületet.

Vélemények a termékről

Még nincsenek vélemények erről a termékről!

Legyél te az első aki véleményezi a terméket

*

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhat Barion biztonsági fizető kapun keresztül bankkártyával. Üzletünkben egyes termékek esetén szerződött Egészségpénztári Partnereink kártyáit is elfogadjuk fizetőeszközként (részletekről a weboldal közepén elhelyezett pénztári logokra kattintva tájékozódhat). Fizetőeszközként a SZÉP kártya 3-as zseb terhére is vásárolhat, ez az opció kizárólag üzletünkben vehető igénybe. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő árak csak a webáruházban vásárolt termékekre vonatkoznak, üzletünkben történő vásárlás esetén egyes termékek ára változhat. Bizonyos termékeknél illetve akciós időszakokat kiragadva vagy összeghatárhoz kötve díjmentesen is szállíthatjuk a megrendelt termékeket, de olyan is előfordulhat, hogy egy megrendelésen belül az áruk egy része díjmentes másik része díjköteles. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-2 munkanap, mely attól függ melyik fizetési lehetőséget választotta. Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft ( 30.000Ft alatti vásárlás, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén,1-2 munkanap) Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( értékhatártól függetlenül, a rendelés végösszegét a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki,1-2 munkanap) 30.000Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén! Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STOE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu Hétfőtől – Péntekig 13:00-19:00 között, értesítjük telefonon vagy emailen a csomag átvételéről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházban történő vásárlás esetén üzletünk csak átvételi pont, előre kifizetett rendelések vehetőek át! Szállítási feltételek egyéni emailben történő megrendelés esetén: a kiszállítás költsége eltérő lehet, úgy arról a megrendelés visszaigazolásáról szóló emailben tájékoztatjuk! Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2017.02.15-től érvényesek a visszavonásig!