Lip Priority Lip XL Ajak volumen növelő

11,200 Ft

/ 5

Termékleírás

Lip Priority Lip XL Ajak volumen növelő

Ajak volumennövelő gél, egy nem feltöltéses eljáráson alapuló kezelés

Christian Breton

Kiszerelés: 15 ml

A LIP XL volumennövelő egy nem feltöltéses eljáráson alapuló kezelés. A termékben található aktív összetevők alapján az egyik legmodernebb eljárás, mely hatékony alternatívát jelent a kollagén feltöltés helyett. A LIP XL egy Christian Breton által kifejlesztett, Swissium komplexet tartalmazó gélkrém.

Az aktív hatóanyagok kitűnően újraépítik az ajkak szerkezetét, növelik a hidratáltság bázisát jelentő hialuron sav mennyiségét, és stimulálják a szöveti mátrixban a szétdarabolódott molekulák kohéziójának újraalakulását.

A krém használatát követően az ajkak kitöltöttsége láthatóan javul. az ajkak láthatóan puhábbak, teltek, szexibbek.

Az ajkak kontúrja élesedik, kiemelkedik.

Vélemények a termékről

Még nincsenek vélemények erről a termékről!

Legyél te az első aki véleményezi a terméket

*

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhat Barion biztonsági fizető kapun keresztül bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja és 30.000Ft felett vásárol, úgy díjmentesen szállítjuk házhoz rendelését. Ha bankkártyával fizet és rendelési összege nem éri el a 30.000Ft értéket, úgy 1.490Ft a házhoz szállítás díja. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő árak csak a webáruházban vásárolt termékekre vonatkoznak, üzletünkben történő vásárlás esetén a termékek ára változhat. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-2 munkanap, mely attól függ melyik fizetési lehetőséget választotta. Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft ( 30.000Ft alatti vásárlás, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén,1-2 munkanap) Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( értékhatártól függetlenül, a rendelés végösszegét a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki,1-2 munkanap) 30.000Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén! Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STOE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu Hétfőtől – Péntekig 13:00-19:00 között, értesítjük telefonon vagy emailen a csomag átvételéről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházban történő vásárlás esetén üzletünk csak átvételi pont, előre kifizetett rendelések vehetőek át! Amennyiben külföldre kér szállítást, úgy kérjük rendelését emailben juttassa el hozzánk. Rendelésének visszaigazolásában tájékoztatjuk a külföldre történő szállítás költségéről. Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2017.02.15-től érvényesek a visszavonásig!