SHE Diamond Black Hajvasaló

44,900 Ft

/ 5

Kerámia és turmalinos hajvasaló,infravörös technológiával Digitális LCD kijelző ,MCH fűtő, extra gyors felmelegedés , Professzionális 3 méteres gubancmentes 3D 720 forgatható ,Az alvó mód funkció automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha egy óráig nincs használatban.
Alkalmas egyenesítésre és göndörítésre egyaránt.kábel.Tartozékok 1 db fésű + 1 db szilikon tok

Cikkszám: 201732. Kategóriák: , .

Termékleírás

A Diamond Black Hajvasaló kerámia és turmalinos hajvasaló, ami infravörös technológiát használ, életerőt és intenzív védelmet biztosít a hajnak, hogy az selymes és fényes legyen. Az ion technológia, ami a hajvasaló belsejében van, lehetővé teszi, hogy sokkal fényesebb legyen a hajad, csökkentve a páratartalmat és a statikus elektromosságot. Valójában, a kutikula revitalizálódik a Diamond használata után, és ha előtte gyenge vagy sérült volt a haj, újra fényes és egészséges lesz. A digitális kijelző lehetővé teszi, hogy szabályozd az összes funkciót: a hőmérséklet beállítása, amit 150 és 230 fok között lehet beállítani, lehetővé teszi, hogy a hajvasaló a különböző igényekhez alkalmazkodjon. A Diamond használatával gyönyörű göndör, vagy tökéletesen sima és puha hajat készíthetsz, és használat után kivételesen puha lesz az érintése.

Vélemények a termékről

Még nincsenek vélemények erről a termékről!

Legyél te az első aki véleményezi a terméket

*

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhat Barion biztonsági fizető kapun keresztül bankkártyával. Üzletünkben egyes termékek esetén szerződött Egészségpénztári Partnereink kártyáit is elfogadjuk fizetőeszközként (részletekről a weboldal közepén elhelyezett pénztári logokra kattintva tájékozódhat). Fizetőeszközként a SZÉP kártya 3-as zseb terhére is vásárolhat, ez az opció kizárólag üzletünkben vehető igénybe. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő árak csak a webáruházban vásárolt termékekre vonatkoznak, üzletünkben történő vásárlás esetén egyes termékek ára változhat. Bizonyos termékeknél illetve akciós időszakokat kiragadva vagy összeghatárhoz kötve díjmentesen is szállíthatjuk a megrendelt termékeket, de olyan is előfordulhat, hogy egy megrendelésen belül az áruk egy része díjmentes másik része díjköteles. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-2 munkanap, mely attól függ melyik fizetési lehetőséget választotta. Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft ( 30.000Ft alatti vásárlás, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén,1-2 munkanap) Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( értékhatártól függetlenül, a rendelés végösszegét a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki,1-2 munkanap) 30.000Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén! Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STOE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu Hétfőtől – Péntekig 13:00-19:00 között, értesítjük telefonon vagy emailen a csomag átvételéről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházban történő vásárlás esetén üzletünk csak átvételi pont, előre kifizetett rendelések vehetőek át! Szállítási feltételek egyéni emailben történő megrendelés esetén: a kiszállítás költsége eltérő lehet, úgy arról a megrendelés visszaigazolásáról szóló emailben tájékoztatjuk! Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2017.02.15-től érvényesek a visszavonásig!