SYNERGYAGE GLYCOCURE MEGÚJÍTÓ MASZK és KÉMIAI PEELING BŐRFIATALÍTÁSHOZ

10,600 Ft

/ 5
Cikkszám: 580047. Kategóriák: , .

Termékleírás

SYNERGYAGE GLYCOCURE MEGÚJÍTÓ MASZK és KÉMIAI PEELING BŐRFIATALÍTÁSHOZ

kiszerelés: 50ml

Germaine De Capuccini

A Klasszikus palsztikai sebészeti beavatkozásként ismert Drakula terápia (PRP-vérplazma terápia )  tű nélküli alternatívájaként kínált EGF (Epidermális Növekedési Faktor) +HA (Hialuron sav) kezelés kiegészítő otthoni előkészítő maszkja, amit önállóan is meg lehet vásárolni.

A maszk célja a felhám elvékonyítása, gyümölcssavat tartalmazó kémiai peeling. Az 1 hónapos kúra során 4 alkalommal javasoljuk használatát + regeneráló hidratáláshoz 28 napon át a Synergyage glycocure újratruktúráló-mélyhidratáló koncemntrátumot ajánljuk.

Az otthoni ápolás kémiai hámlasztás része elhagyható, ha a plasztikai sebész, bőrgyógyász, vagy kozmetikus professzionális kémiai hámlasztást, lézeres , CO lézeres bőrfiatalító hámlasztást, hidro ablációt alkalmaz a felhám elvékonyítására, illetve a felhám önregeneráló folyamatainak serkentésére az EGF+HA kezelést megelőzően.

Vélemények a termékről

Még nincsenek vélemények erről a termékről!

Legyél te az első aki véleményezi a terméket

*

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhat Barion biztonsági fizető kapun keresztül bankkártyával. Üzletünkben egyes termékek esetén szerződött Egészségpénztári Partnereink kártyáit is elfogadjuk fizetőeszközként (részletekről a weboldal közepén elhelyezett pénztári logokra kattintva tájékozódhat). Fizetőeszközként a SZÉP kártya 3-as zseb terhére is vásárolhat, ez az opció kizárólag üzletünkben vehető igénybe. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházban lévő árak csak a webáruházban vásárolt termékekre vonatkoznak, üzletünkben történő vásárlás esetén egyes termékek ára változhat. Bizonyos termékeknél illetve akciós időszakokat kiragadva vagy összeghatárhoz kötve díjmentesen is szállíthatjuk a megrendelt termékeket, de olyan is előfordulhat, hogy egy megrendelésen belül az áruk egy része díjmentes másik része díjköteles. A szállítási határidő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-2 munkanap, mely attól függ melyik fizetési lehetőséget választotta. Normál kiszállítási mód, egységesen 1.490Ft ( 30.000Ft alatti vásárlás, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén,1-2 munkanap) Utánvétel kiszállítási mód, egységesen 1.950Ft ( értékhatártól függetlenül, a rendelés végösszegét a kiszállítást végző cég munkatársának készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki,1-2 munkanap) 30.000Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes a kiszállítás bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén! Személyesen átvétel a Pure Store Kft. Üzletében, cím: PURE STOE női férfi ruhabolt | senseofbeauty.hu webáruház 1037 Budapest, Bokor utca 2. www.senseofbeauty.hu Hétfőtől – Péntekig 13:00-19:00 között, értesítjük telefonon vagy emailen a csomag átvételéről. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházban történő vásárlás esetén üzletünk csak átvételi pont, előre kifizetett rendelések vehetőek át! Szállítási feltételek egyéni emailben történő megrendelés esetén: a kiszállítás költsége eltérő lehet, úgy arról a megrendelés visszaigazolásáról szóló emailben tájékoztatjuk! Kiszállításra vonatkozó költségek változhatnak, 2017.02.15-től érvényesek a visszavonásig!