Tipp a gravitáció ellen – Timexpert Lift(IN) – otthoni bőrápolás – Germaine De Capuccini

Kényeztesd magad fájdalommentes liftinggel otthonodban, minden bőrtípusra ajánljuk!

Amikor műtét nélkül megoldást keresünk az arcápolásban a megereszkedett szemhéjakra, arcra, áll körüli részre, nyakra és dekoltázsra szükségünk van egy speciális termékre, amely serkenti a bőr kollagén- és elasztinszintézisét a feszesítő hatás elérése érdekében.

A Germaine De Capuccini Timexpert Lift(IN) arcápoló család az első olyan otthoni arckezelés, amely magában foglalja az innovatív Alpha-Gel technológiát, amely finom, vékony rétegű „második bőr” hatást hoz létre, öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megóvják a bőrt a külső agressziókkal szemben, rendkívüli emelő hatású. Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul.

A Timexpert Lif(IN) termékekkel otthonunkban is professzionális arckezelést végezhetünk:

1. Tisztítsuk meg arcunkat, távolítsuk el a sminket ha viselünk, ne feledkezzünk meg a nyak és dekoltázs részről sem. Ha ezzel megvagyunk, tonizáljuk az arcot, a nyak és dekoltázs területet is.

 

                                                      Germaine de Capuccini arctisztítók

2. Az arc, a nyak és dekoltázs  bőrébe finoman masszírozzunk be Germaine de Capuccini Timexpert LIFT(IN) Vector Lift újra modelláló szérumot.  A biotechnológiával előállított összetevőknek köszönhetően az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul. A speciális biotechnológia  és V-Matrix egyesíti a bőr alatti részt, feltölti, úgynevezett hálót hoz létre, megerősíti a bőr kötőszövetét térfogatot adva. Rendkívüli emelő hatással bír amely az arcbőr kontúrvonalain is látszódik.

                                                      Beauty Awards díjnyertes arcápoló szérum!

3.  Tegyük fel a Timexpert Lift (IN) maszk nyakra és állra. Bontsa ki a maszkot majd helyezze fel az arc alsó áll körüli részére. A maszk két végén található fülecskéket rögzítse a fülein. Simítsa ki a maszkot, hogy az jól illeszkedjen az áll körüli részhez. Hagyja hatni legalább 15-20 percen keresztül. A maszk hatása révén a bőr feltöltöttebb, fiatalabb, hidratáltabb és feszes lesz, azonnal kisimul.

Klinikai tesztek alapján a maszk használatával a  “Lifting” megemelő hatás – 83% , Formásabb áll- és nyakkörnyék – 84% -ban volt tapasztalható.

                                        Timexpert Lift (IN) maszk nyakra és állra

4.  Távolítsa el a maszkot az áll köröli részről. Ezt követően elkezdhetjük az arckezelés lezárását. Elsőként a szemkörnyéket kezeljük Timexpert Lift (IN) Feszesítő Szemkontúr krémmel. A speciális szemkörnyék ápoló feltámasztja a felső szemhéjat, kisimítja az alsó szemhéja, feltölti a mély mimikai ráncokat és egy nem invazív alternatívát kínál a szemhéj műtét elkerüléséhez. A bőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, a szemkontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul.

                 Egyik legkedveltebb szemkörnyék ápoló a Germine de Capuccini kínálatából.

A dobozban található eszköz segítségével a dobozban található  melléklet ábrasor segítségével vigye fel a krémet és gyengéden masszírozza be. A hatóanyag és az egyedülálló masszázstechnika hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát. Táplálja és feszesíti a bőrt, megemeli a felső szemhéjat, ránctalanító hatású.

Bőrgyógyászatilag és szemorvos által tesztelt, parabén mentes termék, minden bőrtípusra ajánljuk a Beauty Awaards  díjnyertes szemkontúr ápolót!

5. Szemkörnyék kezelés után jöhet az arcápolás a Timexpert Lift IN V3 térdimenzióban feltöltő, újra modelláló arckrém használatával. Masszírozzon be bőrébe fonom mozdulatokkal az arckrémből. Ez az első olyan arckezelés, amely magában foglalja az innovatív Alpha-Gel technológiát, amely finom, vékony rétegű „második bőr” hatást hoz létre, rendkívüli öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megóvják a bőrt a külső agressziókkal szemben, rendkívüli emelő hatású. Az arcbőr térdimenzióban feltöltődik, a ráncok hossza és mélysége csökken. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul. Minden bőrtípusra ajánljuk.

6.  Utolsó lépésként a nyak és dekoltázs területét vesszük célba a Timexpert LIFT (IN) nyak és dekoltázs újra modelláló krém segítségével. Vigyen fel a kezelni kívánt területre a krémből, lágy masszírozó mozdulatokkal masszírozza bőrébe. A petyhüdt, megfáradt bőr megemelkedik, az arckontúr élessé válik, a bőr hidratáltsága és tápanyag-ellátottsága javul. A krémet napi használatban reggel és este a nyak és a dekoltázs ápolására is ajánljuk. Már 3 hét után kedvező változásokat tapasztalhat, a nyak és a dekoltázs bőre feszesebb és ránctalanabbá válik.

Természetesen napi arcápolási rutinunkban is használhatjuk a Timexpert Lift(IN) termékcsaládot az alap arcápolásban, így a Timexpert Lift (IN) maszk nyakra és állra használatát heti rendszerességgel vethetjük be a gravitáció ellen. Arctisztítás követően külön-külön is használhatjuk a szemkörnyék ápolót, az arckrémet, a nyak és dekoltázs krémet. A szérumot mindig első lépésként használjuk a napi arcápolási rutinunkban, ezt követően használjuk a többi krémet az arc különböző területein.

Kövessen bennünket a senseofbeauty.hu Facebook és Instagram oldalunkon is!

senseofbeauty.hu | Germaine de Capuccini Budapesti márkabolt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.