Tökéletes alakot szeretnél? Itt a megoldás!

Vidd az otthonodba a kezelést! Forever Slim kavitációs ultrahangos zsírbontó – egy olyan modern, gyors és roppant hatékony módszer – amelynek segítségével látványosan megszabadulhatsz a nemkívánatos zsírpárnáktól, ráadásul mindezt otthon: ez a kavitációs zsírbontás! A Forever Slim már 5 éve bizonyítja Magyarországon több ezer ügyfél megelégedésével, hogy a több mint 10 éves technológia már bárki számára elérhető egy kis kompakt gépben.

kavitacios-promocio-zsirbontas-senseofbeauty-hu

Tuti hatás! Zsírbontó szezon van!

ForeverSlim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely végleg képes eltávolítani a zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek végleges eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

foreverslim-szuletesnapi-500-promocio-20160719-senseofbeauty-hu

Zsírbontás víz nélkül nincsen!

Nyáron sokkal több folyadékot veszünk magunkhoz, hiszen testünk hűtését párologtatással oldja meg, ezért kell folyamatosan folyadékot magunkhoz venni. 30 fok feletti hőmérsékletnél már folyadékbevitelünket is növelnünk kell legalább 3 liter fölé, így  a zsírbontáshoz szükséges napi 3 liter folyadékot könnyen magunkhoz tudjuk venni. (Főleg hölgyeknél figyelhető meg az, hogy kevés folyadékot vesznek magukhoz 1,5-2 liter, így nem csak a nyirokrendszer egészséges működését befolyásolják, hanem kihatással van a máj és a vese salaktalanító folyamataira is, ellentétben férfi társaikhoz akik alaphelyzetben a dupla mennyiséget képesek magukhoz venni.) Ha több vizet fogyasztunk, emésztésünk is könnyebb, így  nem hizlaljuk a megmaradt zsírsejtjeinket, a zsírpárnákkal tehát végleg leszámolhatsz anélkül, hogy fájdalmat élnél át vagy éheznél.

fs-promocio-vasarlok-senseofbeauty-hu

három főszabályra kell figyelnünk kavitációs zsírbontásnál:

  1. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
  2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
  3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy rengeteg friss zöld színű salátákat készíthetünk ilyenkor, amelyek hozzájárulnak szervezetünk salaktalanításához. Ne feledkezzünk meg a görögdinnyéről, az egyik legegészségesebb gyümölcs, vitamin és ásványi anyag tartalma rendkívül magas, emellett vízhajtó és vesetisztító hatású is. Nos van még kérdésed?

Tehát Forever Slimesek, zsírsejtek sírjatok!

Próbáld ki INGYEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.