Új kezelő-kontakt gélek rádiófrekvenciás kezeléshez

pl.: Newa, DermaGene, Alveola, RF Clinic gépekhez

A rádiófrekvenciás gépi kezelésekhez, legyen az otthoni használatra vagy kozmetikai szalonban használt gép, elengedhetetlen a kontakt gél használata, amely a rádiófrekvenciát képes közvetíteni a bőrszövet mélyebb rétegeibe. Kontakt gél minden rádiófrekvenciás kezeléshez szükséges.

Sokszor azonban előfordul, hogy egyes gyártók nem készítenek külön kontak gélt az adott géphez vagy több hónapon keresztül nem kapható a gyártó által ajánlott kontakt – kezelő gél készlethiány miatt.

Van más megoldás!

Új kétféle kontakt – kezelő gélt kínálunk rádiófrekvenciás vagy iontoforézises kezelésekhez, amelyek ára kedvezőbb, kiszerelése nagyobb és kiadósabb.

Stella Skin Complex Speciális bőrfiatalító kontakt gél arcra, nyakra, dekoltázsra

Bőrfiatalító kontakt gél rádiófrekvenciás és ultrahangos készülékhez

(pl.: Newa, DermaGene, Alveola, RF Clinic )

kiszerelés: 150ml

stella-skincomplex-rf-gel-crop-senseofbeauty-hu

Kiemelkedő minőségű, magas viszkozitású, vízben oldódó kontakt gél, amely koncentrált formában tartalmazelasztint és kollagént, a bőr rugalmasságáért felelős két legfontosabb alkotó elemet. Nem tartalmaz olyan anyagot, amely az elektrokozmetikai készülék kezelőfejét károsítaná. Nem tapad, pH semleges, bőrbarát anyag. Hipoallergén, illat-, színezék- és parabénmentes. Összetevőivel hatásfokozó kontakt gélként alkalmazható elektrokozmetikai kezelésekhez (rádiófrekvenciás, ultrahangos arckezelésekhez, iontoforézishez). Könnyen felszívódó gél, amely pótolja az elveszített kollagén és elasztin mennyiséget, növelve a bőrfiatalító kezelések hatékonyságát, intenzíven hat a bőröregedési problémákra. Eredmény: fiatalosabb, rugalmasabb és feszesebb bőr. Kizárólag professzionális használatra.

Germaine De Capuccini kontakt gél 

Ionizing Gel – kontakt gél rádiófrekvenciás és iontoforézis kezelésekhez

Bőrfiatalító kontakt gél rádiófrekvenciás és iontoforézis kezelésekhez (pl.: Newa, DermaGene, Alveola, RF Clinic )germaine-de-capuccini-gel-ionising-senseofbeauty-hu

Germaine De Capuccini

kiszerelés: 200ml tubus

Nem tartalmaz hatóanyagokat, illatanyagokat, hypoallergén termék, jól vezető gél.

Ajánlott: arc- és testkezelési eljárásokban.

Termékekről részletesebb információ és vásárlás : a termék fotóra kattintva.

Sense Of Beauty Shop – senseofbeauty.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.