Pasik figyelem!

Manapság már nem számít új őrületnek a pasik körében ha csalnak egy kicsit, amikor meg akarnak szabadulni nem kívánt túlsúlytól. Utána jártunk, hogy mi az ami most menő a férfiak körében is, ha hatékonyan és gyorsan akarnak megszabadulni kilóiktól!

Kavitációs zsírbontás: tartós megoldás, férfiaknak is! – mondja Dr. Gulyás Tamás orvos, életmódszakértő. Szerinte ilyenkor különböző biofizikai alakformáló eljárásokat sem ördögtől való bevetni a cél érdekében. A ma elérhető módszerek közül valószínűleg a kavitációs zsírbontás a leghatékonyabb. És hihetetlenül népszerű is, hiszen a zsírleszíváson kívül ez az egyetlen eljárás, ami a bőr alatti zsírsejteket végleg eltávolítja, így kiküszöböli a jojó-szindrómát.

hasi-zsir-sorhas-eltavolitasa

Az összes többi módszer – legyen szó alakformáló eljárásokról, diétáról, vagy edzésről –csak a zsírsejtek térfogatát csökkenti, így a plusz centik később könnyen visszatérhetnek a problémás zónába.

„Ha egy testrészünkön akár öröklött, akár hormonális okok miatt mindig makacsul megmarad a zsírpárna, akkor a zsírsejtek végleges eltávolítása jelenthet igazi megoldást. Bár a megmaradó zsírsejtek mérete ilyenkor is tud növekedni, ez csak a test extrém hízásakor okoz gondot” – hangsúlyozza a szakember.
Dr. Guylás Tamás szerint „Jó hír, hogy a zsigeri zsír aktívabb szövet, így jól reagál a diétára és a testedzésre. Azonban a bőr alatti zsírról sem szabad megfeledkezni, hiszen ez az, ami látványosabb. Természetesen a bőr alatti zsír sem egy élettelen zsírcafat, annak is megvannak a funkciói, de nem olyan aktív, mint a mély társa, így diétára lassabban reagál”.

Uraim! Tehát Harcra fel! Zsírsejtek sírjatok!

Gyere próbáld ki üzletünkben, milyen egyszerű a Forever Slim zsírbontó használata!

Ingyenes tesztelésre jelentkezés itt

Az eredmény nem fog elmaradni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.