Védje bőrét az agresszív külső hatásokkal szemben – Timexpert SRNS – Germaine De Capuccini

Növelje bőre ellenálló képességét az agresszív külső hatásokkal szemben és védje sejtjei DNS-ét a Timexpert SRNS professzionális arcápoló termékeivel. Az első olyan professzionális otthoni kezelés, amely epigenetika ismeretén alapszik (az epigenetika a genetikatudomány azon ágazata, mely befolyásolja a gének viselkedését, elérve a legoptimálisabb eredményt). Valamennyi bőrtípusra ajánlott.

A Timexpert SRNS termékcsalád rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekező képességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. A kozmetikai termékek élvonalában helyezkedik el a Timexpert SRNS, mint a jelen és a jövő határterméke.

Timexpert SRNS Intenzív Regeneráló Sejtújító Nappali Krém

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmazó sejtszinten regeneráló nappali krém. Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.A krém Cink-Glycine tartalmának köszönhetően javul a bőr külső környezeti agresszorokkal szembeni természetes ellenálló képessége. A krém használatát követően a bőr feszesebb, rugalmasabb tonizáltabb lesz. A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli.

A kozmetológia kémiai Nobel díjjal kitüntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Timexpert SRNS Night Intenzív Regeneráló Éjszakai Krém

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmazó sejtszinten regeneráló éjszakai krém. Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.

A száraz, Extrém száraz fokozottan igénybe vett bőr(intenzív ráncok, petyhüdt, megereszkedett bőr kialakulásához hozzájárul télen a fűtés okozta száraz levegő, nyáron a klimatizált légtér szárító hatása is) intenzív regenerálásához ajánljuk. A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli. A kozmetológia kémiai Nobel díjjal kitűntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

TIMEXPERT SRNS Intenzív Regeneráló Szemkontúr Szérum

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmazó sejtszinten regeneráló szemkörnyék ápoló szérum. Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.Intenzív ránctalanító hatású szérum, csökkenti a fáradtság jeleit, melyek tipikusak a szemkontúr környékén. Hatékonyan eltávolítja az ödémákat, csökkenti a sötét szemkarikák tüneteit. A makacs szemkontúr környéki ráncok intenzív kezelésére ajánljuk. Bármely szemkontúr ápoló krém/emulzió használata előtt masszírozza be a szükséges mennyiségű szérumot. A hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum szinte valamennyi szükséges vitamint A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance biostimuláló komplexet tartalmaz. Az eltérő mennyiségű hialuron sav segítségével a bőr nedvességtartalma növekszik, a ráncok kisimulnak.

TIMEXPERT SRNS méregtelenítő éjszakai szérum kúra

Germaine de Capuccini méregtelenítő éjszakai széruma segíti a sejtek természetes regenerálódási folyamatát, méregtelenít, hidratál, revitalizál, feszesít. Hatására a ráncok halványulnak, a bőr üdévé, egységes megjelenésűvé, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípusra alkalmas, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén mentes termék.

A kúra ideje alatt, lefekvés előtt, egymást követő 10 este, miután megtisztította az arcbőrt helyezze fel 1-1 ampulla tartalmát az arcbőrre. Ha szükségesnek érzi, az ampulla felhelyezése után használja megszokott éjszakai krémjét.

Timexpert SRNS Méregtelenítő Bőrfiatalító Szemkontúr Krém

Méregtelenítő, ödémaeltávolító, ránctalanító szemkontúr ápoló díjnyertes termékcsaládunkból

A “sejtszintű fáradtság” ellen hat! Támogatja a melatonin képződését. A melatonin a test különböző pontjain megtalálható, különös tekintettel a bőrben. A melatonin a bőrszövetben a sejtekhez szállítódik és itt nyugtatólag hat, hosszabítja a pihenési „alvási fázist”. A bőrszövet pihentebb. Méregtelenít, revitalizál, frissít, eltűnteti a fáradtság jeleit a szemkontúr környékéről. A sejtszintű fáradtság ellen hat.

Fáradstágűző hatás: Albizia julibrissin / Selyemfa kivonatot tartalmaz. Selyemfa kivonat: a fáradtság jelei ellen hat, kifejtve a glikolizáció folyamatát. Megerősíti a sejtek méregtelenítő folyamatait, fenntartja a sejtek életképességét. Megerősíti a sejtek energiatermelődésének folyamatát. Fenntartja a mikrokeringési rendszer integritását. Helyreállítja a melatonin keletkezésének egyensúlyi folyamatait a fibroblasztokban. Koffein: fokozza a mikro cirkulációt, zsíroldó, folyadék eltávolító hatása ismert. Selyemfa kivonat + koffein együttes hatására a szemkontúr környéke nyugtatott, ödéma mentes.

Látható bőrvilágosító, halványító hatás! Optimális korrektor. Korrigálja a, halványítja az árnyékos területet az alsó szemhéj alatt keletkező ödémáknál. A halványító hatás maximális erővel működik.

Pro-Liftine hatás!  Élénkíti a mimikai ráncokat, azonnali és látható bőrfeszesítő hatása van.Cink-Glycine Komplex + RC-Advanced intenzíven megnöveli a bőr stressztűrő képességét. Nagy molekula súlyú hialuron sav. Megvédi a bőrszövetet a vízveszteségtől, a külső környezeti ártalmaktól. Feltölti a bőrt nedvességgel. Ráncfeltöltő hatása van. A szemkontúr körüli terület megfiatalodik, a bőr kivilágosodik. Friss, nyílt és nyugodt tekintet. Láthatóan csökken az ödémák és táskák mérete a szemkontúr környékén. Világos és egységes szemkontúr. Hidratált és védett terület. Teljes körű bőrfiatalítás a szemkontúr körül. Paraben-mentes.

Timexpert SRNS Regenerating Power Booster

FIATALABB ARCBŐR RÖVIDEBB IDŐN BELÜL! Egy különleges, sejtszinten regeneráló szérum.                      A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait. Az új innovatív hatóanyaga a Glyco 8-Power bio molekulája megnyolcszorozza a bőr abszorpciós képességét így ennek köszönhetően a szérum kozmetikai drónként mélyebre hatol a bőrbe a bőr  felszínétől. Napközben aktiválja a bőr önmegújító tulajdonságát míg éjszaka amikor alszik, aktiválódik a sejtregeneráció.

7 NAP ALATT LÁTHATÓ EREDMÉNYEK! MAGAS KONCENTRÁTUM: 22 AKTÍV HATÓANYAG!

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmaz, mely növeli a bőr külső agressziókkal szembeni ellenálló képességét. A tiszta kollagén, a hialuron sav, multivitaminok, a 7 féle növényi kivonat gyorsítja a bőr regenerálódását. A szérum feszesíti, ránctalanítja és fiatalítja a bőrt. A Timexpert SRNS szérum, elixír hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum. A fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló-és önvédelmi képességét erősíti és növeli. A regeneráló szérum hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

A Germaine De Capuccini Timexpert SRNS komplett arcápolást biztosít, sejtszinten fejti ki hatását. Egyik legkedveltebb arcápoló termékcsalád a márkakínálatból. Komplex otthoni arckezelést biztosít!

Kövessen bennünket a facebook és instagram senseofbeauty.hu oldalunkon is, ahol számos újdonságról is olvashat bővebben!

senseofbeauty.hu | Germaine De Capuccini Budapestu Márkabolt

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.