Utána jártunk, hogy mitől sikeresek ezek a vidám csapatnévvel ellátott aranyérmes srácok! Kuron Attila a Vidám Vízilovak nevű vízilabda csapatban játszik, a csapat az  idén részt vett a kazanyi vizes világbajnokságon a masters 45+ korosztályban.Nagy örömünkre szinte hibátlan mérleggel jutottak el a döntőig, ahol sikerült megszerezniük az aranyérmet.

Eme remek hír nem tartalmazza azt a háttér információt, amelyről Attila számolt be személyes tapasztalatáról:

Az élsportolók testének is komoly megterhelést jelent egy világverseny sorozatos terhelése, nemhogy egy senior sportolónak, aki nem minden nap tud munka mellett edzeni.Okulva a korábbi tapasztalataimból – hogy a verseny 2.-3. napjától a vállaimban, térdeimben és a könyökömben jelentkeztek a fájdalmak – felvérteztem magam egy Safe Laser 500 infra készülékkel.

199.jpg

Safe Laser 500-as infra készülék

Minden reggel és este lámpáztam a kritikus testrészeimet, ezért a korábbi fájdalmak nem jelentkeztek, így ez a bajnokság egy kellemes élmény volt a korábbi vesszőfutáshoz képest.
Csapattársaim először csodálkozva figyelték ügyködésemet, majd felbuzdulva a látottakon, többen is kipróbálták a készüléket. Miután az Ő fájdalmaik is megszűntek, elhitték a korábbi szkeptikusok is, hogy a készülék regeneráló hatása valóban létezik és hasznos.A Safe Laser komoly segítséget jelentett, mert fájdalom mentesen tudtunk versenyezni és nyerni!

A Safe Laser 30 / 150 / 500  készülékek számos jótékony hatással bírnak az alternatív gyógyászati célú terápiákban, most már egyre több orvos ismeri, alkalmazza és ajánlja és ajánlja a hozzájuk forduló pácienseknek. A cikkünkben  a Safe Laser 500-as készülékről esik szó, amely nemcsak teljesítményében más, hanem az alkalmazott fény hullámhosszában is: lézerfénye az infra tartományba eső 808 nm-es hullámhosszú. Ez a fény nem látható, így a készülékbe piros LED lámpák is vannak beépítve, melyek bekapcsolt állapotban világítanak.

safe-laser-500-infra

Az infra fény sokkal mélyebbre képes hatolni, mint a piros fény. Az infra tartomány a hő tartománya, így a kezelés alatt esetenként melegség is érezhető. A készülékkel alapvetően mély izomzat, ínak és nagy ízületek kezelésére alkalmazható, mivel 8-10 cm-re behatol a szövetekbe. Ebben a mélységben fejti ki regenerációt stimuláló, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását. Kopásos ízületi betegség (artózis), nagy ízületi gyulladások, izom és ín húzódások, törések esetén is használható. A kezelési idők a nagyobb teljesítmény ellenére 3-10 perces tartományba esnek, azonban a felületes területeket azonban 1-2 percig elegendő kezelni vele. A Safe Laser 500 infra a safe laserek Big Brotherje. Az ára is sokkal magasabb, cserébe sokkal mélyebben fekvő területek is hatékonyan kezelhetők vele, melyeket a kistestvérek már nem érnek el. Ezzel olyan krónikus problémák kiegészítő kezelésére alkalmas, melyek komolyan rontják az életminőséget.

Jó hír, hogy orvostechnikai eszközként egészségpénztárban is elszámolható!

Ha a Safe Laser készülékeket összehasonlítjuk a 150-es készülék a család lézere, a Safe Laser 500 infra a sportolóké és a krónikus betegeké! Nem véletlen, hogy bár nem régóta került forgalomba, több élsportoló használja naponta jó hatásfokkal.

Kellemes közérzetet kívánunk!

Safe Laser Budapest 1037 Budapest, Bokor utca 2. – SENSE OF BEAUTY SHOP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.