A Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék már több mint  5 éve, több ezer elégedett használóval bizonyítja eredményességét! Számos híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja! Az elért eredmény egyénenként eltérőek lehetnek. Néhány tapasztalatot kiemeltünk, további tapasztalatokért katt ide: Forever Slimről mondták

foreverslim-akcio-201706-senseofbeauty-hu

41 éves, 166 cm magas vagyok és 90 kiló testsúlynál kezdtem a Forever Slim és Forever Beauty gépek használatát.3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. Sok zöldséget, gyümölcsöt és napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok. A bőrömön nem látni a fogyás nyomait 🙂, feszes és sima maradt, sőt, a pici csomók amik hormon injekcióktól voltak, teljesen elmúltak, kisimultak.A hasamon 15 kezelést csináltam végig, jelenleg a combomon használom és 5-5 kezelés után már látványos az eredmény, – 6 cm-nél tartok.A gépeket az ajánlott módon, felváltva használom, Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet 4-5 naponta, a köztes napokon pedig a Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gépet. Mozgásként pedig, naponta 2×5 km-t sétálok a kutyusommal. A combom után a felkaromat fogom kezelni, a bőr feszességét szeretném javítani. Az eddigi eredményeim alapján szerintem ott is hatásos lesz. A gépek könnyen használhatóak és semmi kellemetlen érzés nincs a kezelések alatt. Nagyon megérte a befektetést.

C. Barbara, 41 éves, München

C. Barbara eredménye: -21 cm fenékből, -17 cm csípőből, -20 cm derékből!

32 éves nő vagyok, 167 cm és 55 kg. A Forever Slim készülékkel 15 kezelést csináltam végig az elmúlt 2 hónapban (4 naponta) a combom hátsó részén és a fenék alsó területén. A fenék alatt 54 cm-ről 52-re csökkent!!! És ami számomra fontosabb volt, az a bőr egyenetlenségén javítani! Ez szemmel láthatóan meg is történt! Végre ki merek menni a strandra, csodálatos érzés! És még egy pozitív mellékhatás, amit nem vártam, néhány korábban túl szűk nadrágom végre ismét rám jött! 🙂 A kezelések mellett 2 naponta végzek egy 30 perces tornát, főleg fenékre és combra persze, de ezt évek óta teszem, ilyen változást azonban mégsem tapasztaltam!!! A kezelés utolsó 30 percében használom a kiegészítő-feszesítő gélt (nem sajnálom) 😀  és ezek szerint jól tettem! Már alig várom, hogy lássam mire képes még a kezelés a következő 2-3 hónap során! Egy dolgot bánok, hogy nem találtam már rá sokkal korábban erre a csodamasinára!

H. Ági, Budapest

H. Ági eredménye: látványos narancsbőr csökkenés!

 

A munkám miatt jól kell kinéznem, és a sörhasam nem igazán passzolt az öltönyeimhez. Az állandó üzleti utak és a szoros napirendem lehetetlenné tették a rendszeres edzést. Amikor a feleségem megvásárolta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket, először csak annak örültem, hogy csinosabb lett, mint valaha! Eltűntek a zsírpárnák a dereka körül, a megfelelő helyeken pedig megmaradtak a domborulatai. Az az igazság, hogy erre vérszemet kaptam, és én is kipróbáltam a Forever Slim gépet a hasamon. És most, egészen elképesztő módon, 54 évesen végre megmutathatom a hasizmaimat!”
K. Krisztián, 54 éves, Budapest

sorhas-senseofbeauty-hu

férfiak körében is népszerű a zsírbontás, nem csak “kockahasúaknak” segít eltüntetni a felesleges zsírokat, hanem sörhas megszüntetésében is segíthet

 

SENSE OF BEAUTY SHOP

1037 Budapest, Bokor u. 2.

H-P 12-19

+36209325880 www.senseofbeauty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.